Esittelyssä Niklas

Technical Representative Niklas Meriluoto on IT-mies, joka tykkää ihmisistä ja aloittaa juttelun, vaikka kaupan hihnalla.

Loppuvuodesta Vantaan tiimiämme täydentänyt Niklas sai kipinän IT- ja asiakastyöhön kesätöissä Loviisan kaupungilla, jossa ensimmäinen oma projekti oli lukion kielistudion rakentaminen. Pienen kaupungin työmahdollisuudet olivat kuitenkin rajalliset, ja elämä vei töihin suojeluvalvojaksi sekä palovartijaksi, jossa Niklas nautti vastuusta ja ihmisten kanssa työskentelystä.

Paluu IT-maailmaan koitti Fazerin palveluksessa, jossa Niklas pääsi osaksi mahtavaa tiimiä ja mielenkiintoisia projekteja. Systamilla auennut työpaikka muutti kuitenkin suunnitelmia.

Systamin Technical Representative -rooli kuulosti houkuttelevalta. Työltä, joka on liikkuvaa, monipuolista ja IT- sekä asiakaspainotteista.

Nyt Niklaksen työpäivät pitävät sisällään asiakkaiden tukemista niin puhelimitse, sähköpostitse kuin hurauttamalla paikan päälle. Osallistuminen prosessien ja sovellusten kehittämiseen koko tiimin kanssa antaa näköalaa myös oman roolin ulkopuolelle.

Haluan kovasti kehittää omaa osaamistani, sekä tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua. Ja näihin pystyn keskittymään nyt Systamilla.

Vapaa-ajallaan Niklas nauttii ulkoilusta ja silmissä siintääkin jo kesä, luontopolut ja kiipeily. Luonnon rauhasta nauttiminen on hyvää vastapainoa työlle, mutta erakoitumaan siinä ei pääse. Siitä pitää huolen Niklaksen mutkaton luonne ja rakkaus ihmisiin.

Mä olen just se, joka puhuu sulle kaupan hihnalla, vaikka me ei tunneta (sorry).

Tervetuloa Niklas!