Fastems Oy Ab

Fastems Oy AB:n vastaanottotiloja kehitettiin ottamalla käyttöön Systam Respa vierailijahallinnan ratkaisu. Nyt käyneiden vierailijoiden, myös ennakkoon ilmoittamattomien tiedot ovat koko henkilökunnan katsottavissa Respan webpalvelusta RespaManagerista käsin.

Vastaanottoratkaisu kiinni CRM:ssä

Systam Respa -palvelu kytkettiin Fastemsin asiakkuudenhallintajärjestelmään, jolloin uusi vierailutapaaminen siirtyy automaattisesti asiakkuudenhallintajärjestelmästä Respaan. Lisäksi kaikille työntekijöille annettiin mahdollisuus käyttää Respan webpalvelua RespaManageria muun muassa vierailutietojen ennalta ilmoittamista varten. Respan kehitystoiveista Tulenheimolla on muutama käyttöä suoraviivaistava ajatus. Toistuvien talossa kävijöiden kirjautumisrutiini on ehkä näistä päällimmäinen.

Viime syksynä lisäsin kännykkääni nimen Aulapirjo. Hän on ”henkilö”, joka soittelee ja lähettelee minulle tekstiviestejä silloin tällöin. Minun ei sen sijaan kannata soitella hänelle. Viesteissään hän ilmoittaa, että taloon on saapunut ihmisiä tapaamaan minua. Parasta oman työni kannalta on, että saan tehdä omia töitäni rauhassa aina vieraan tuloon asti. Toistaiseksi olen ollut aina talossa, kun Pirjolta on viesti tullut. Kollegat, etenkin etäkonttorissa istuvat, antavat arvoa Pirjon viesteille ehkä vielä enemmän, koska etäisyyden päästä paikalle pääseminen vaatii vielä enemmän tarkkuutta. Pirjon viestin mukaan on helppo vaikka soittaa vieraalle ja kertoa että tulossa ollaan. Ihan kätevää!

Meillä käy paljon myös vieraskielisiä ihmisiä ja jo nyt ruotsi ja englanti auttavat selkeillä viesteillään, mutta vielä paremmin vieraat saadaan toivotettua tervetulleiksi, kun saadaan kaikkien äidinkielet omalla aksentillaan kuuluviin. Vierailijalle tulostettu passi auttaa myös tunnistamaan saapuneet vierailijat. Useimmat vieraani ovat tutustuneet Pirjoon mielellään – muutama toki on vierastellut. Usein tilanne on sellainen, että vieras käy muutaman kerran parin viikon välein, eikä RESPA silloin enää käyttäjää pelota. Kaiken kaikkiaan uutta tekniikkaa perinteisen sijaan, mutta varsin käyttäjä- ja vierasystävällistä sellaista. Toimii todella kivasti!

Torsti Tulenheimo, Business Controller, Fastems Oy Ab

Fastems Oy Ab

Fastems on maailman johtava joustavien valmistusjärjestelmien valmistaja. Fastems Group työllistää maailmanlaajuisesti yli 500 henkilöä. Yritys tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään. Ydintoimintoja ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle.

www.fastems.com