Perehdytykset ja koulutukset vaivattomasti verkossa

Systam Pass on dokumentoiva verkkopalvelu varmennettuun perehdyttämiseen. Kouluta uudet työntekijät, hoida perehdytykset työmailla sekä kiinteistöissä ja hyväksytä turvallisuusohjeet vierailijoilla. Pass välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa.

Perehdyttäminen

Tutustu palveluun katsomalla esittelyvideomme


Näin se toimii

Palveluun luodaan haluttu sisältö, mahdollinen tentti ja merkitään kenen tulisi käydä sisältö läpi

Palvelu lähettää yksilöllisen linkin sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen

Henkilöt käyvät sisällön läpi ja hyväksyvät saamansa opastukset

Palvelu tallentaa suoritukset ja luo dokumentin


Sisällöt hetkessä

Voit luoda koulutus- ja perehdytysmateriaalin oikeasti minuuteissa. Käytä valmista materiaalia, luo uutta, käytä kuvia, videoita tai dokumentteja. Raahaa ja pudota kuvia ja videoita.

Hinnoittelu todellisen käytön mukaan

Hinnoitteluperusteena on todellinen käyttö, ei esimerkiksi käyttäjämäärät. Tämä mahdollistaa palvelun hyödyntämisen pienistä tarpeista aina suuriin kokonaisuuksiin. Et maksa tyhjästä esimerkiksi hiljaisina loma-aikoina.

Riskitön ja vaivaton käyttöönotto

Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Voit käyttää jo olemassa olevaa materiaalia tai luoda kokonaan uusia sisältöjä editorin kautta. Kuvia, videoita tai dokumentteja voi raahata ja pudottaa suoraan sisältönäkymään.

Koulutusten laatu vakioitu

Kaikki koulutettavat saavat saman sisällön ajasta, paikasta tai kiireestä riippumatta. Osaaminen voidaan vielä varmistaa tenttaamalla. Koulutusten sisältöä voidaan milloin tahansa päivittää ja uusi sisältö on heti käytössä. Ajan tasalla pitäminen on todella vaivatonta.

Kaikki suoritukset dokumentoituna

Jokainen suoritus tallentuu palveluun dokumenttina sekä myös tietoina, joista voidaan muodostaa erilaisia raportteja. Suorituksesta tallentuu kaikki tiedot eikä ole merkitystä, millä päätelaitteella henkilö on sisällön käynyt läpi.

Kaikki helposti palveluun

Anna meidän auttaa. Autamme mielellämme palvelun käytön suunnittelussa, käyttöönotossa sekä sisällön luomisessa. Tehdään asiat helposti ja tehokkaasti.


Integroitavuus

Systam Pass palvelu on alusta asti itse kehittämämme ratkaisu. Se on suoraan liitettävissä Systam Respa -ratkaisuun, jolloin sekä vierailijoiden vastaanotto että perehdyttäminen saadaan hoidettua automaattisesti - ja todistetusti.

Palvelun tekninen alusta mahdollistaa joustavat integraatiot myös muihin järjestelmiin, kysy lisää niin katsotaan Teille sopiva ratkaisu!Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Jätä meille yhteystietosi niin otamme Sinuun yhteyttä!