33 Espoon kaupunki | Systam Oy - Parempi vierailukokemus turvallisemmin ja tehokkaammin
← Takaisin listaukseen

Espoon kaupunki

Espoon kaupunki tarjoaa uusille työntekijöilleen hyvän startin ja kattavan perehdytyksen Pass-palvelumme avulla. Helppokäyttöinen ja dokumentoiva palvelu mahdollistaa perehdytysten toteuttamisen modernisti ja luotettavasti helpottaen esimiesten työtä. Toimivan tuotteen lisäksi saimme iloksemme kiitosta hyvin toteutetusta ja asiakasystävällisestä projektista.

Kohde

Espoon kaupunki on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki, ja työllistämme lähes 14 000 henkilöä. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi.

http://www.espoo.fi

Ota yhteyttä

Dokumentoitua perehdyttämistä – helposti

Espoon tarjoaa työntekijöilleen kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Hyvä työhön perehdyttäminen tarjoaa siihen parhaan mahdollisen startin. Uusien työntekijöiden perehdytykset toteutettiin kaupungilla aiemmin PDF-muotoisena perehdytysoppaana, mutta palvelu haluttiin tuoda 2020-luvulle ja mobiilisti toimivaan muotoon.

Systam Pass -palvelu tarjosi kustannustehokkaan vaihtoehdon perehdyttämiseen. Sen etuina nähtiin myös helppo ja nopea käyttöönotto. Pass välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa. Nyt linkki uuden työntekijän ensimmäiseen perehdytysmateriaaliin lähtee Espoon kaupungin kaikille uusille työntekijöille automaattisesti valintaviestin yhteydessä.

Yleisimmät työsuhdetta koskevat tiedot, arvomme ja strategiamme saavuttavat jokaisen uuden työntekijän ilman, että esimiehen tarvitsee huolehtia niiden perehdyttämisestä.

-Laura Similä, HR-palvelupäällikkö, Espoon kaupunki

Pass saa Espoolta kiitosta myös modernista ja selkeästä ulkoasusta sekä helppokäyttöisyydestä. Sisältöjen muokkaaminen onnistuu yksinkertaisella editorilla ja ne ovat toimivia niin mobiilisti kuin muilla näytöillä. Luotettava dokumentaatio ja perehdytysten suorittamisen kuittaus on koettu erityisen tärkeäksi – todennettu jälki siitä, että perehdytys on käyty läpi.

Systam kumppanina

Onnistunut lopputulos on ollut kahden kauppa. Yhteiset palaverit ovat olleet tehokkaita ja Espoon kaupungilla on koettu aitoa luottamusta siihen, että asiat tulevat hoidetuksi sovituissa aikatauluissa. Siksi he suosittelevat Systamia ja Pass-palvelua myös muille.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä projektiin. Käyttöönotto on ollut todella nopeaa ja helppoa asiakkaan näkökulmasta. Olemme aina saaneet apua ja asioihin on reagoitu nopeasti. Kiitos todella hyvin toteutetusta ja asiakasystävällisestä projektista!Ratkaisumme Espoon kaupungilla

Systam Pass perehdyttäminen

  • Käytösssä henkilökunnan perehdyttämiseen
  • Webpalvelu perehdytyssisältöjen luontiin ja suoritusten seurantaan.
  • Sisällöt asiakkaan luotavissa ja muokattavissa helpolla editorilla.