Turvallisuus- perehdytykset

Varmennetut turvallisuus- perehdytykset

Turvallisuudesta huomioiminen on ensiarvoisen tärkeää sekä työpaikoilla työskenteleville kuin niillä vieraileville. Systam Pass on digitaalisen perehdyttämisen palvelu, joka mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin. Turvallisuuskoulutukset ja -perehdytykset voidaan käydä läpi ennen työn aloittamista tai paikan päällä päätelaitteen avulla.

Systam Visit -vierailijahallinnan palveluun liitettynä Pass mahdollistaa kiinteistöjen vierailijoille tarvittavat koulutukset etukäteen tai paikan päällä.

 

Työmaaperehdytykset

Työturvallisuuslaki edellyttää riittävän opastuksen sekä tiedot ja ohjeet työhön kohdistuvista työpaikan vaara- ja haittatekijöistä sekä työpaikan ja työn turvallisuuteen liittyvistä toimintaohjeista. Nämä vaatimukset korostuvat esimerkiksi rakennustyömailla.

Systam Pass -palvelun avulla turvallisuus- sekä muut ohjeet voidaan käydä läpi ennen työmaalle saapumista tai paikan päällä päätelaitteen avulla. Hyvä perehdytyksen suunnittelu ja aina valmiit aineistot ovat perusta onnistuneelle toteutukselle.  Dokumentoidulla merkinnällä huolehditaan turvallisuudesta ja vastuista kaikille osapuolille.

Kuskit, vartijat ja muut palveluntuottajat

Turvallisuusperehdytyksestä saatu suoritusmerkintä voi olla edellytys esimerkiksi kiinteistönhuollon tai vartijoiden pääsylle valittuihin tiloihin. Kuljettajilta voidaan vaatia hyväksytty perehdytys ennen pääsyä tavaraliikenne- tai logistiikka-alueelle. Systam Pass mahdollistaa erilaiset käyttötavat ja suorittaminen niin omalla älylaitteella kuin kohteeseen sijoitettavien päätelaitteiden avulla.

“Systam Visit ja Pass mahdollistivat turvallisuuden ja ovat tuoneet ryhtiä toimintaan.“

Kai Stenvik

Globaali IS -päällikkö, Pilkington Automotive Finland Oy

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit