Parempi vierailijakokemus turvallisemmin ja tehokkaammin

Systam Respa® on ihmisläheinen kokonaisratkaisu helppoon vierailijaliikenteen hallintaan. Se soveltuu satunnaisten vierailijoiden vastaanotosta aina tuhansiin vieraisiin päivässä; itsenäisesti tai aulan apuna.

  • Kattava kokonaisratkaisu vierailijoiden huomioimisesta tietojen hyödyntämiseen
  • Palvelu ei vaadi asennettavia ohjelmia yritykselle saati vierailijalle
  • Keskittymisemme vierailijahallintajärjestelmien toteuttamiseen takaa parhaan osaamisen
Vierailijahallinta

Tutustu palveluun katsomalla esittelyvideomme


Toimiva vierailijahallinta hyödyttää sekä yritystä että sen asiakkaita

Paranna palvelutasoa

Kirjautuminen aulahenkilökunnalle tai helppokäyttöisellä itsepalvelupäätteellä käy sekunneissa, kun käytössä on Systam Respa® QR-koodi

Lisää turvallisuutta

Vierailijoiden tiedot tallentuvat, henkilöt saavat kuvalliset vierailijapassit eikä saapuminen jää huomaamatta. Liitettävissä saumattomasti Systam Pass -perehdytyspalveluun

Nopea ja helppo käyttöönotto

Käyttöönotto ja koulutukset tarjotaan suoraan paikan päällä, eivätkä ne rasita asiakkaan IT -henkilökuntaa

Säästä kustannuksissa

Tehokkaat työkalut aulapalvelulle sekä kirjautumisen mahdollistaminen itsepalveluna säästävät sekä aikaa että rahaa.

100% suomalainen palvelu

Respa-ratkaisujemme kehitys ja ylläpito ovat täysin omissa käsissämme osaavalla tiimillämme. Tuessamme sinulle vastaa välittömästi oma asiantunteva henkilökuntamme.

Ei ohjelmistojen asennuksia

Respa-ratkaisumme eivät vaadi yritykseltä saati vierailijalta ohjelmistojen tai sovellusten asennuksia. Palvelu toimii tietoturvallisena pilvipalveluna.


Tyylikkäät itsepalvelupäätteet

Systam Respa -vierailijahallintapalveluun voidaan liittää haluttuja itsepalvelupäätteitä, joiden käyttöliittymät ovat laajasti muokattavissa halutun yritysilmeen mukaiseksi.

Systam Respa® Prestige

Systam Respa® Prestige

Systam Respa® Prestige on moderni kokonaisuus kattavimmilla toiminnoilla, saat sen vapaasti seisovana tai seinämallina.

Systam Respa® Lite N

Systam Respa® Lite N

Systam Respa® Lite N on ohut ja moderni laitteisto ilman tulostinta, joka soveltuu muun muassa aulatiskille miehitetyssä aulassa. Saatavana pöytä- tai seinämallina.
Katso miten Systam Respa soveltuu erilaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin

Vierailijahallinta ilman itsepalvelua

Kattava työkalu vierailijaliikenteen hallintaan ja seurantaan

Systam Respa on kattava kokonaisratkaisu vierailijaliikenteen valvontaan taustajärjestelmänä myös ilman itsepalvelua.Taustajärjestelmä sisältyy aina Systam Respa -palveluun.

Toiminnot aulalle ilman itsepalvelupäätteitä

Kun kohteessa ei ole tarvetta itsepalvelulle, mahdollistaa Systam Respa kuitenkin kaikki toiminnot ja integraatiot, kuten vieraiden ennakkoviestit, saapuneiden kirjaamisen, QR koodien lukemisen, sekä vierailijakorttien tulostuksen.

Käyttö suoraan Internet-selaimella

Systam Respa tarjoaa tietoturvallisen pääsyn vierailutietoihin vaikka koko henkilökunnalle eri tasoisin tunnuksin. Tiedot ovat haettavissa kootusti Exceliin tai kalenterisovellukseen. Mukana on laaja tilastointipalvelu ja asetusvalikko pääkäyttäjälle.

Ei ohjelmistojen asennuksia

Respa-ratkaisumme eivät vaadi henklökunnalle saati vierailijoille ohjelmistojen tai sovellusten asennuksia. Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa - myös IT -henkilökunnalle.

Case 4

Vierailijahallinta pienellä vierailijamäärällä

Erotu edustavalla vastaanotolla

Pienikin yritys tai virasto hyötyy sujuvasta vieraiden vastaanotosta, joka antaa vakuuttavan kuvan ja tallentaa vierailutiedon.

Itsepalvelupääte - paikalla kun tarvitaan

Kun kohteessa ei ole vastaanottavaa aulaa ja henkilökuntaa, on itsepalvelupääte valmiina toimimaan. Oli vierailijoita yksi viikossa tai kymmenen päivässä, saapumistilaan selkeästi sijoitettu pääte toimintaohjeineen hoitaa vastaanoton puolestasi silloin kun sitä tarvitaan.

Automaattinen palvelupolku tehokkaampaan työskentelyyn

Automaattinen viesti ennen vierailua, vastaanotto ja ilmoitukset vastaanottajalle sekä kiitosviesti uloskirjauksessa tekevät työskentelystä vaivatonta. Kaikkea tätä hallitset yksinkertaisella web-palvelulla.

Edullinen ja toimiva kokonaisratkaisu

Pienellä kustannuksella kokonaisvaltainen vierailijahallinta juuri tarpeisiin toteutettuna.

Case 1

Ruuhkaisten kiinteistöjen kokonaisvaltainen vierailijahallinta

Yhteinen järjestelmä kiinteistön kaikille toimijoille

Suurien toimistohotellien tai jaettujen kiinteistöjen vierailijaliikenteen hallinta voi olla haastavaa. Systam Respan avulla yksi järjestelmä vastaa koko kiinteistön vierailijahallinnasta. Kaikille toimijoille/yrityksille voidaan luoda omat profiilit, tiedot ja asetukset. Joustavasti ja personoidusti.

Itsepalvelupäätteet aulan apuna

Vierailija voi tulla aulahenkilökunnan luokse tai kirjautua itsepalveluna. Palvelussa on tehokkaat työkalut aulahenkilökunnalle ja itsepalvelulaitteiden avulla helpotetaan ruuhkia ja laajennetaan toiminta-aikoja.

Kattavat integraatiot

Kiinteistöt automatisoituvat kovaa tahtia. Systam Respa sisältää liittymät moniin järjestelmiin ja se saadaan liitettyä kiinteistön erinäisiin ulkopuolisiin järjestelmään kuten kalenterit, tila- ja tarjoilutilaus, kulunvalvonta ja pysäköintijärjestelmiin.

Lisää turvallisuutta

Kaikista vierailijoista jää tieto talteen ja vieraille saadaan tuotettua kuvalliset vierailijakortit. Saman palvelun kautta voidaan kerätä myös sähköiset vaitiolositoumukset.

Case 2

Vierailijahallinta, joka huolehtii myös perehdytykset

Kohteisiin, joissa vierailuihin liittyy perehdytykset tai koulutukset

Useissa kohteissa kuten tuotanto- ja teollisuusympäristöissä, työmaa-alueila tai laboratorioissa saatetaan vaatia erilaisten turvallisuusohjeiden läpikäyntiä vierailta ja sidosryhmiltä. Systam Respa -ratkaisu mahdollistaa helpon tavan hoitaa perehdytykset ja koulutukset vaivattomasti Systam Pass -palvelun kautta jo ennen saapumista.

Systam Respa + Pass-palvelu

Systam Pass on dokumentoiva verkkopalvelu varmennettuun perehdyttämiseen. Se on suoraan liitettävissä Systam Respa -ratkaisuun, jolloin sekä vierailijoiden vastaanotto että perehdyttäminen saadaan hoidettua automaattisesti - ja todistetusti.

Tarvitut perehdytykset valmiina kaikilla

Palvelu dokumentoi kaikki suoritukset ja varmistaa että kaikki saapuneet henkilöt ovat käyneet läpi heille vaaditun perehdytyksen

Monipuolinen käyttö

Systam Pass -palvelun avulla koulutat uudet työntekijät, hoidat perehdytykset työmailla sekä kiinteistöissä ja hyväksytät turvallisuusohjeet vierailijoilla. Palvelu välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa.

Case 3

Monipuoliset ja muokattavat toiminnot

Helppo käyttö Outlook-integraatiolla

Systam Respan käyttö on vaivatonta henkilöstölle eikä vaadi uusien ohjelmien opettelua. Vierailijoiden lisääminen onnistuu helposti Outlookin kautta, myös Office 365 kanssa. Automaattiset ilmoitukset huolehtivat sekä vieraan että vastaanottajan muistutuksista.

Ennakkoviestit ja QR-koodi

Ennen saapumistaan vieraat saavat viestin, johon voidaan sisällyttää halutut ohjeet saapumista varten. Mukana toimitetaan myös QR-pikakoodi, jota näyttämällä vieraat voivat kirjautua hetkessä. Vieraan kirjauduttua palvelu ilmoittaa vastaanottajalle halutuin tavoin (soitto, tekstiviesti ja sähköposti).

Monikielinen vastaanotto ja yksilölliset vierailijakortit

Itsepalvelupäätteellä kirjautumista hoituu helposti virtuaalisen SimpleGuide -opastuksen avulla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, ranskaksi, saksaksi ja arabiaksi. Vierailijakortteihin voidaan sisällyttää käytännössä mitä tahansa informaatiota kuten tekstiä, kuvia, QR-viivakoodeja tai RFID-sisältöä. Myöskään tulostusmateriaalille ei ole rajoituksia.

Selainpohjaiset toiminnot henkilökunnalle sekä tehokas työkalu aulapalveluhenkilökunnalle

Palvelu kerää automaattisesti tiedot saapuneista, lähteneistä ja paikalla olevista vierailijoista. Ratkaisuun sisältyvä kattava RespaManager web-palvelu mahdollistaa tietoturvallisen sekä helpon pääsyn vierailutietoihin. Web-palvelua käytetään suoraan Internet-selaimella, eikä mitään lisäohjelmia tarvitse asentaa.

Laajat valmiudet liittää ulkoisiin järjestelmiin

Olemme yhdistäneet Systam Respa -palvelun muun muassa kalenterisovelluksiin (Outlook, Google), tila- ja neuvotteluvarausjärjestelmiin, ActiveDirectory Single Sign-On -toteutuksiin, pysäköintilupajärjestelmiin, ajoneuvoseurantaan, infonäyttöihin, kulunvalvontaan, CRM -järjestelmiin ja WLAN vierailijaverkkotunnusten hallintaan.

Dokumentoidut perehdytykset Systam Pass -palvelun kautta

Systam Pass -palvelun avulla vieraat voivat käydä tarvittavat koulutuksen etukäteen tai paikan päällä. Palvelu on suoraan liitettävissä Respa vierailijahallintapalvelun, jolloin sekä vierailijoiden vastaanotto että perehdyttäminen saadaan hoidettua automaattisesti ja todistetusti. Tutustu Systam Pass-palveluun täältä.Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Jätä meille yhteystietosi niin otamme Sinuun yhteyttä!