Hissikutsut osana vierailukokemusta nyt Tampereen toimistollamme

19.11.2020

Uutiset

Haluatko tarjota vieraillesi mukavimman tavan saapua ja liikkua kiinteistössäsi? KONE integraatio mahdollistaa automaattiset tai luvanvaraiset hissikutsut vieraillesi vierailupolun eri vaiheissa. Ratkaisujemme avulla on mahdollista ohjata vierailijoiden kulkua helposti esimerkiksi oikeaan kerrokseen ja huoneeseen.

Toiminnot esittelyssä Tampereen toimistollamme

Uuden toimistomme sijainti 6:ssa kerroksessa Hermiankatu 6A Tampere, tarjoaa meille nyt mahdollisuuden esitellä asiakkaillemme aitoja käyttökokemuksia hissikutsujen käytännön toteutuksista.

Hissi voidaan kutsua automaattisesti vieraan kirjautuessa tai vaatia vastaanottajalta lupa, jolloin vierailija saa puhelimeensa QR-koodin hissin kutsumista varten. Toiminnon voidaan räätälöidä asiakkaidemme ympäristöjen mukaan, kunhan käytössä on KONE hissit. Yhteydet ovat vakiona DX sarjan hisseissä ja päivityksen kautta mahdollisia aiempiin hisseihin.

Miksi hissien yhdistäminen vierailujen hallintaa kannattaa?

Hissikutsuilla voidaan lisätä kiinteistöjen turvallisuutta esimerkiksi pitämällä hissit normaalisti lukittuna ja sallimalla vain hyväksyttyjen vierailijoiden kutsua hissi määrättyihin kerroksiin.

Automatisoimalla vierailijaliikennettä voidaan sujuvoittaa kiinteistön ja sen henkilökunnan toimintaa ja luoda säästöjä.

Tarjoamalla vierailijoille parhaan mahdollisen kokemuksen varmistat, että tapaamisesi alkavat hyvällä mielellä ja teet ensivaikutelman joka kestää.

Haluatko kokeilla?

Ota meihin yhteyttä, kutsumme sinut mielellämme vieraaksemme sales@systam.fi tai +358 10 470 3600  


Olemme KONE Ekosysteemin kumppani