Tietoturva ja auditoinnit

Kerää vierailijoistasi tietoa – oikein

Yhdenkään vieraan ei tulisi enää kirjautua paperille. Vieraskirjat ja lomakkeet ovat alttiita vahingoille ja väärinkäytöksille eivätkä täytä nykyisiä GDPR vaatimuksia. Siksi vierailutietojen sähköinen hallinta on ainut tapa varmistaa asianmukainen tietosuoja.

Systam Visit -palvelumme avulla sinulla on tarvittavat tiedot saatavissa reaaliaikaisena aina kun niitä tarvitaan, ja olet valmiina auditointeihin.

Digitaalinen perehdytys ohjeistaa ja tiedottaa, todennetusti.

Perehdytyksiä ja koulutuksia, niin että suorituksista jää jälki

Systam Pass on digitaalisen perehdyttämisen palvelu, joka mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin. Se on tietoturvallinen tapa tarjota perehdytyksiä, koulutuksia ja tiedotteita niin, että suorituksista jää jälki.

Systam Pass -palveluun kuuluu helppokäyttöinen webpalvelu, jolla hallitset yhdestä paikalta kaikkea perehdytyssisältöä sekä suorituksia. Jokainen suoritus tallentuu palveluun dokumenttina sekä myös tietoina, joista voidaan muodostaa erilaisia raportteja. Raportit ovat haettavissa Excel- CSV tai PDF-muodossa.