Tapamme toimia

Mihin uskomme ja miten se näkyy toiminnassamme?

Lupauksemme

Olemme kumppani, jolta saat priimaa nyt ja tulevaisuudessa

Meistä et pääse eroon nimellä paperissa. Palveluumme kuuluu korkealaatuisten ratkaisujen lisäksi niiden jatkuva ylläpito ja kehittäminen. Ammattiylpeytemme takaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset ratkaisut heidän tarpeisiinsa – nyt ja tulevaisuudessa. Toimintamme perustuu kestäviin asiakassuhteisiin, joissa tuotamme arvoa yhteisen polun joka vaiheissa suunnittelusta käyttöönottoon, tukeen ja kehitykseen. Meistä saat kumppanin, tositarkoituksella.

100 % tyytyväisyystakuu

Ei tyhjiä lupauksia. Otamme aidosti vastuun, että asiakkaamme ovat 100 % tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin. Varmistamme tyytyväisyyden säännöllisellä asiakasyhteydenpidolla, jonka lisäksi keräämme palautetta palvelujemme eri käyttäjäryhmiltä. Kartoitamme kokemuksia aina projektin kulusta tukipalvelujemme käyttöön.

Palautteet ja kehitysideat käymme yhdessä läpi säännöllisissä palavereissa. Jos on ongelma, me ratkaisemme sen. Ei muttia, vaan aitoa halua etsiä yhdessä keinot toimivaan lopputulokseen. Voimme esimerkiksi tarjota uusia toimintoja, uudistaa palvelua tai hyvittää suoraan palvelumaksuissa. Mitä se vaatiikaan, sillä meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat.

“Systam kolmella sanalla? Selkeä, luotettava ja johdonmukainen. Voimme ehdottomasti suositella heitä! On ollut todella positiivinen asia, että mukautuminen erilaiseen tarpeeseen meni näin hienosti.“

Joni Rajamäki

Turvallisuuspäällikkö, Sello