Palvelut

Hallitse vierailuja, perehdytä dokumentoidusti ja automatisoi työympäristösi. Vähennä juuri sitä säätöä, mitä kukaan ei kaipaa.

Vierailjahallinta parantaa yrityksesi turvallisuutta ja tarjoaa unohtumattoman vierailijakokemuksen.

Systam Visit -vierailijahallinta

Tarjoa paras mahdollinen vierailukokemus, turvallisesti ja tehokkaasti

Anna ensivaikutelma, joka kestää! Yhdistä vierailujen hallinta saumattomasti toimintaasi ja huolehdi vieraistasi ja henkilökunnastasi turvallisesti. Systam Visit on Suomen johtava vierailijahallinnan palvelu, joka soveltuu satunnaisen vierailijoiden vastaanotosta aina tuhansiin päivittäisiin kävijöihin; itsepalveluna tai aulahenkilökunnan apuna.

Digitaalinen perehdytys ohjeistaa ja tiedottaa, todennetusti.

Systam Pass -digitaalinen perehdytys

Perehdytä helposti, digitaalisesti ja todennettavasti, mitä vain, milloin vain

Haluatko tarjota koulutuksia, opastusta ja tiedotteita niin, että ne saavuttavat oikeat ihmiset missä ja milloin vain – ja että suorituksista jää jälki? Digitaalinen perehdytyspalvelumme mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin.

Systam Rooms -ovenpielinäytöt

Digitalisoi ja modernisoi neuvottelutilojen käyttö

Tehosta tilojesi käyttöä. Systam Rooms -ovenpielinäyttöratkaisumme digitalisoi ja modernisoi neuvottelutilojen käytön tehden työnteosta saumatonta ja tehokasta. Näytöt liitetään osaksi asiakkaan Office 365 -ympäristöä.

Systam Workplace -älykkäät ratkaisut

Optimoi työympäristösi ja paranna työnteon kokemuksia ja tehokkuutta

Anna mielikuvituksesi lentää! Olemme täyden palvelun talo poikkeuksellisella joustavuudella ja integraatiomahdollisuuksilla. Lisää työympäristösi tehokkuutta ja joustavuutta älykkäillä ratkaisuilla, kuten työpiste- ja huonevarauksilla, ovenpielinäytöillä, tarjoilutilauksilla tai infonäytöillä. Tehdään niistä osa kokonaista matkaa.

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit