Hybridityö ja Smart Office

Smart Office – Optimoi työympäristösi älykkäillä ratkaisuilla

Älykäs toimisto – Smart Office – on työympäristö, jossa teknologia mahdollistaa työn teon nopeammin, sujuvammin ja joustavammin, unohtamatta turvallisuutta ja kestävää kehitystä.

Hybridityö on verrattain uusi käsite, jolla tarkoitetaan useimmiten sellaista työn organisointitapaa, jossa voidaan yhdistää etätyötä ja toimistotyötä. Smart office -ratkaisut mahdollistavat myös hybridityön tekemisen aivan uudella tapaa ottaen huomioon työnantajan ja työntekijöiden tarpeet – turvallisuus huomioiden.

Joustavan työnteon ja työympäristöjen edellytykset ovat toimintatavat ja teknologiat mahdollistamaan ne. Systam Work -palvelumme täydentää työympäristösi tehokkuutta ja joustavuutta älykkäillä ratkaisuilla, kuten työpiste- ja huonevarauksilla, ovenpielinäytöillä, tarjoilutilauksilla tai infonäytöillä.

Toimintamme ytimessä on integroitavuus, jolla eri osa-alueiden parhaat ratkaisut yhdistyvät parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi.

Hybridityö vaatii uusia ratkaisuja Smart Office -ympäristöön niin tehokkuuden, turvallisuuden kuin työntekijäkokemuksen näkökulmasta.

Hallitse vierailuja ja yhdistä ne saumattomasti toimintaasi

Kutsut vieraan, varaat tilat, valitset tarjoilut ja saat tarvittavan informaation helposti ja oikea-aikaisesti.  Mitä kaikkea muuta sinun polkuusi voisi kuulua? Vierailujen hallinnalla voidaan kattaa niin vierailijoiden, urakoitsijoiden kuin muiden palveluntuottajien liikkuminen kiinteistössä.

Joustava ja integroitava palvelumme mahdollistaa vierailijahallinnan yhdistämisen saumattomasti kiinteistösi muuhun toimintaan kuten pysäköintiin, tila- ja työpistevarauksiin, tarjoilutilauksiin, kulunvalvontaan ja digitaaliseen viestintään.

Turvallinen paluu työpaikoille

Hybridityö, eli vuorottelu työpaikan ja etätyön välillä on tullut jäädäkseen. Joustavaa toimistojen tilankäyttöä ja ihmisten liikkumista pyritään mahdollistamaan niin tehokkuuden, turvallisuuden kuin työntekijäkokemuksen näkökulmasta. Näihin alueisiin voidaan vaikuttaa monilla ratkaisuilla. Esimerkiksi työpistevaraukset ovat hyödyllinen työkalu, mikäli halutaan luopua nimetyistä työpisteistä tai silloin kun halutaan varmistaa, että työntekijän tullessa toimistolle, hänellä varmasti on työpiste. Porrastettu toimistoilla olo välttää myös ruuhkia ja mahdollistaa henkilömäärien aktiivisen seurannan. Lue lisää työpistepistevarauksista Systam Work -palvelussamme.

Covid-19-pandemian seurauksena myös erilaiset kyselyt, seulonnat sekä ulkoisen vierailijaliikenteen hallinta ovat tulleet osaksi turvallisen työympäristön työkaluja.

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit