Toimistot ja yrityskiinteistöt

Vierailujen hallintaa itsepalveluna tai aulan apuna

Systam Visit on kattava kokonaisratkaisu yrityskiinteistösi vierailijaliikenteen hallintaan. Mukautuva palvelumme soveltuu satunnaisten vieraiden vastaanotosta aina tuhansiin päivittäisiin kävijöihin, itsepalveluna tai aulahenkilökunnan apuna. Sen avulla hallitset eri ryhmien vierailua kiinteistössäsi ja huolehdit tietoturvallisesta tietojen tallennuksesta.

Oli tarpeesi pieni tai suuri, palvelujemme avulla yhdistät yrityskiinteistön vierailijahallinnan saumattomasti toimintaasi ja annat ensivaikutelman, joka kestää.

Perehdytykset ja ohjeistukset vierailijoille, palveluntuottajille ja henkilökunnalle

Ohjeista saapuvia vierailijoita, varmista turvallisuusperehdytykset tai kouluta ja tiedota henkilökuntaasi. Systam Pass taipuu lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, joissa olennaisen tiedon pitää saavuttaa oikeat ihmiset – todennetusti.

Sen mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin. Pass välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa.

Millainen kokonaisuus sopisi teille? Anna Neon auttaa.

Täydennä työympäristösi toimintaa älykkäillä ratkaisuilla

Systam Workplace -palvelumme täydentää työympäristösi tehokkuutta ja joustavuutta älykkäillä ratkaisuilla, kuten työpiste- ja huonevarauksilla, ovenpielinäytöillä, tarjoilutilauksilla tai infonäytöillä. Anna mielikuvituksesi lentää! Olemme täyden palvelun talo poikkeuksellisella joustavuudella ja integraatiomahdollisuuksilla.

Anna ensivaikutelma, joka kestää

Ensivaikutelmalla on väliä! Ennen kuin ehdit nähdä vilaustakaan saapuneesta vieraastasi, hän on todennäköisesti muodostanut vaikutelman yrityksestäsi tai organisaatiostasi. Hyvä ensivaikutelma ja loistava vierailukokemus syntyvät pienten asioiden summasta, jo ennen yrityskiinteistössä vierailua. Systam Visit -palvelumme avulla huomioit koko vierailupolun ennakkoviestistä vaivattomaan saapumiseen ja kokonaiskokemukseen.

Systam Visit vierailijahallinta on käytössä mm. Keskolla.

“K-Kampuksella haluamme tarjota sujuvan ja miellyttävän vierailijakokemuksen. Systamin vierailijahallinnan palvelu mahdollistaa vieraiden sujuvan sisäänkirjautumisen ja liikkumisen Kampuksella huomioiden kiinteistömme toiminnot ja yksilölliset tarpeemme.“

Hanna Laavainen

Head of Workplace Services, Kesko

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit