Automatisoitu vierailujen hallinta

Systam Respa -itsepalvelupääte tekee yrityksen vieraiden kirjautumisesta sujuvaa.

Varmista edustava vastaanotto 24/7

Systam Visit palvelumme avulla automatisoit koko vierailupolkusi kutsuista kirjautumiseen ja kulunhallintaan.

Saapumistilaan selkeästi sijoitettu itsepalvelupääte toimintaohjeineen hoitaa vastaanoton puolestasi silloin kun sitä tarvitaan – pienillä kustannuksilla. Saat meiltä tyylikkäät Suomessa valmistetut päätteet, jotka vastaanottavat vieraasi video-opastuksella ja useilla kielivaihtoehdoilla.

Automaattiset viestit vierailupolun joka vaiheessa

Kutsu vieraasi ja anna meidän hoitaa loput! Automaattiset viestit vierailupolun jokaisessa vaiheessa tekevät vierailusta sujuvan kokemuksen kaikille osapuolille.

Vieraalle lähtevä automaattinen ennakkoviesti saapumisohjeineen varmistaa vaivattoman saapumisen. Viestin sisältämän QR-koodin avulla kirjautuminen itsepalvelupäätteellä tapahtuu sekunneissa. Vieraalle voidaan myös tarjota linkki, jolla vieras voi kirjautua omalla älylaitteellaan saapuessaan tiloihisi.

Saapuneesta vieraasta ilmoitetaan vastaanottojalle valittuihin kanaviin. Ilmoitus antaa myös mahdollisuuden vastata vieraalle tai antaa reaaliaikaisia kulkuoikeuksia.

Uloskirjausviesti viimeistelee käynnin kiitoksilla, sekä mahdollistaa esimerkiksi palautteen pyynnön tai markkinointimateriaalin toimittamisen vierailun jälkeen.

“Systam Visit on meillä Fastemsilla erittäin hyödyllinen ja paljon käytetty järjestelmä. Järjestelmä ilmoittaa reaaliaikaisesti, kun vieras saapuu toimitiloihimme. Sähköpostitse vastaanotetussa saapumisilmoituksessa on liitettynä kuva vieraasta, mikä helpottaa vieraan tunnistamista vastaanottoaulassa.“

Janne Kivinen

Tietohallintojohtaja, Fastems Oy Ab

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit