TÖIHIN MEILLE

Oletko se sinä? Etsimme aina uusia kykyjä kasvamaan kanssamme.

Tiimimme koostuu erilaisista ihmisistä, joita yhdistää halu kehittää uutta ja kokea onnistumisia työssään. Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi joustavat työajat sekä hyvän perehdytyksen. Rakennamme yritystä, jossa haluamme olla itse töissä. Systam on puhtaasti tuotetalo. Kaikki Systamilaiset osallistuvat vain omien palveluidemme tekemiseen ja tuottamiseen.

Avoimet työpaikat

Hups, emme tällä hetkellä hae aktiivisesti osaajia, mutta laita meille avoin hakemus rekry@systam.fi.
Haastattelemme lupaavat tyypit työtilanteesta riippumatta.


SOVELLUSKEHITYS

Onko sinulla vahvaa osaamista ohjelmoinnin parissa? Voit olla itse oppinut tai koulut käynyt, kunhan ymmärrät miten sovelluskehitystä tiimissä tehdään ja olet motivoitunut oppimaan ja luomaan uutta.

ASIAKASTUKI

Jos tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa, ymmärrät mitä hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa ja omaat kokemusta IT-hommista, voit olla meille juuri se oikea!

ASIAKKUUKSIEN HALLINTA

Oletko vahva asiakassuhteiden kehittäjä? Haluat saavuttaa huipputuloksia asiakkaillesi, ja ymmärrät että asiakkaan menestys luo myös oman menestyksesi.

Tulevia työkavereitasi

Anu Luoma

Viestinnän asiantuntijamme Anu aloittaa aamunsa kaurapuurolla ja kokee positiivisena haasteena viestiä hyvää meininkiämme muulle maailmalle. Työn kulmakivenä ovat hyvät ihmissuhteet ja työilmapiiri, joista Anu ei olisi valmis tinkimään mistään hinnasta.

Tutustu Anuun

Rami on Systamin liiketoimintajohtaja, jolla pysyy pallo hallussa. Kirjaimellisesti. Motivaatiota työhön tuovat ympäröivät ihmiset ja tyytyväiset asiakkaat. Myynnin hän näkeekin parhaimmillaan puhtaana asiakkaiden auttamisena.

Tutustu Ramiin

Tukitiimimme Eero on tekniikasta innostuva sosiaalinen tiimipelaaja, jonka musiikki pelasti urheilulta. Työssä Systamilla parasta on uuden oppiminen, positiivinen ja mutkaton yhteishenki sekä asiakkaiden kohtaaminen ja auttaminen.

Tutustu Eeroon