Itsepalvelupääte Systam X

Vastaanota vieraasi selkeällä, vapaasti lattialla seisovalla vastaanottopisteellä. Systam X on Suomessa suunniteltu ja valmistettu tyylikäs itsepalvelupääte, joka sisältää kaikki toiminnot automaattiseen vierailujen hallintaan ja tukee tarvittaessa aulapalvelusi työtä. Käyttöliittymä voidaan viimeistellä asiakkaan omilla väreillä ja logolla.

Itsepalvelupääte Systam Table X

Pöydälle sijoitettava, tukeva Systam Table X -pääte sisältää kaikki tarvittavat toiminnot automatisoituun vierailujen hallintaan. Tyylikäs itsepalvelupääte on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Käyttöliittymä voidaan viimeistellä asiakkaan omilla väreillä ja logolla.

Itsepalvelupääte Systam Lite

Kevyin mallimme helppoon ja sujuvaan vierailijoiden itsepalveluun on 16″ Systam Lite -pääte, joka soveltuu esimerkiksi aulatiskille miehitetyssä aulassa. Saatavana pöytä- tai seinämallina. Käyttöliittymä voidaan viimeistellä asiakkaan väreillä ja logoilla.

Uloskirjauspiste Systam SignOut

Erillisellä uloskirjauspisteellä mahdollistat selkeän ja vaivattoman lähtöleimauksen ja vierailijakorttien palautuksen. Systam SignOut soveltuu myös oven/portin ohjaukseen poistumisen yhteydessä. Uloskirjauspiste voidaan brändätä asiakkaan yritysilmeen mukaiseksi.

Yksilölliset ja personoitavat vierailijakortit

Kuvalliset vierailijakortit lisäävät paitsi turvallisuutta myös mahdollistavat kulkuoikeuksia ja muita palveluja vieraille, kuten korttiin tulostuvat Wifi-tunnukset.

  • Voidaan brändätä asiakkaan yritysilmeen mukaiseksi
  • Saatavilla sekä vaaka- että pystymallina
  • Suomessa valmistetut muovitaskut
  • Uudelleenkäytettävät kierrätettävät korttirullien hylsyt

Muut laitteet ja tarvikkeet

Ratkaisusta ja käyttötarpeista riippuen Systam Visit -palveluun voidaan liittää monipuolisesti laitteita kuten vierailijakorttitulostimia, kameroita, QR-koodin lukijoita sekä erilaisia kulunhallintalaitteistoja.

Kulunhallintalaitteistojen avulla voidaan ohjata mm. sähkölukkoja tai portteja, usein varsinaisen kiinteistön kulunvalvonnan rinnalla.

Tehokasta työskentelyä tukevat muun muassa palveluun liitettävät ovenpielinäytöt.

Suoraan omalta varastoltamme – ylläpidolla ja takuulla

Me huolehdimme, että sinulla on aina tarvitsemasi toimivat laitteet ja tarvikkeet. Valmistelemme ja testaamme kaikki laitteemme ennen toimitusta ja varmistamme suoraviivaisen käyttöönoton – myös paikan päällä. Palveluumme kuuluu laitteiden jatkuva monitorointi ja etähallinta sekä kuukausimaksuun sisältyvä takuu. Oma varastomme mahdollistaa nopeat toimitukset.