Teollisuuslaitokset ja työmaat

Hallitse vierailijoita, urakoitsijoita ja muuta liikennettä

Varmista turvallinen saapuminen ja liikkuminen erilaisissa ympäristöissä. Systam Visit -palvelumme on on kattava kokonaisratkaisu vierailijaliikenteesi hallintaan. Se soveltuu satunnaisten vieraiden vastaanotosta aina tuhansiin päivittäisiin kävijöihin, itsepalveluna tai aulahenkilökunnan apuna. Oli kyseessä tehdasalueen vierailijat, työmailla liikkuvat urakoitsijat tai palveluntuottajat, sähköinen vierailujen hallinta huolehtii sujuvan vastaanoton ja tietoturvallisen tietojen tallennuksen.

Millainen kokonaisuus sopisi teille? Anna Neon auttaa.

Varmennetut turvallisuus- perehdytykset

Varmista turvallisuus tiloissasi asianmukaisilla turvallisuusperehdytyksillä. Systam Pass on digitaalisen perehdyttämisen palvelu, joka mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin.

Perehdytykset voidaan käydä läpi ennen saapumista tai paikan päällä päätelaitteen avulla. Dokumentoidulla merkinnällä huolehditaan turvallisuudesta ja vastuista kaikille osapuolille.

“Kuulemme usein vierailta, että harvassa paikassa toimii näin helposti. Lisäksi tärkeä näkökulma on turvallisuus. Kun vierailu lähtee liikkeelle turvallisuusperehdytyksellä, antaa se vahvan viestin työturvallisuuden tärkeydestä meillä Europortsilla.“

Jarmo Kivi

Turvallisuuspäällikkö, Euroports Rauma Oy

Vierailijahallinta ja perehdytykset kerralla kuntoon

Oli tarpeesi pieni tai suuri, saat meiltä sinulle sopivan kokonaisuuden. Katsotaan yhdessä paras ratkaisu teille!

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit