Business Parkit

Koko kiinteistön kattava yhtenäinen vierailujen hallinta

Usean yrityksen keskitetyt toimitilat hyötyvät yhteisistä koko kiinteistön laajuisista ratkaisuista tukemaan sujuvaa työskentelyä. Systam Visit on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla voidaan yhdellä ja samalla palvelulla tarjota kiinteistössä toimiville yrityksille yhtenäinen vierailujen hallinta, mahdollistaen samalla yrityskohtaiset asetukset.

Vierailujen hallinnalla voidaan kattaa niin vierailijoiden, urakoitsijoiden kuin muiden palveluntuottajien liikkuminen kiinteistössä.

Digitaalinen perehdytys ohjeistaa ja tiedottaa, todennetusti.

Vierailujen ehdot, turvallisuuskyselyt- ja perehdytykset helposti ja todennetusti

Ohjeista saapuvia vierailijoita, varmista turvallisuusperehdytykset tai kouluta ja tiedota henkilökuntaasi. Pass -palvelumme taipuu lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, joissa olennaisen tiedon pitää saavuttaa oikeat ihmiset – todennetusti.

Systam Pass on digitaalisen perehdyttämisen palvelu, joka mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin. Pass välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa.

Millainen kokonaisuus sopisi teille? Anna Neon auttaa.

Täydennä työympäristösi toimintaa älykkäillä ratkaisuilla

Systam Workplace -palvelumme täydentää työympäristösi tehokkuutta ja joustavuutta älykkäillä ratkaisuilla, kuten työpiste- ja huonevarauksilla, ovenpielinäytöillä, tarjoilutilauksilla tai infonäytöillä. Anna mielikuvituksesi lentää! Olemme täyden palvelun talo poikkeuksellisella joustavuudella ja integraatiomahdollisuuksilla.

“Hyvin toimiva kokonaisuus, jonka avulla olemme saaneet kokonaisuuden kiinteistössä hallintaan. Systam on meille kumppani, ei pelkkä järjestelmätoimittaja. Suosittelen heidän ratkaisujaan myös muille.“

Heikki Niemi

Kiinteistöpäällikkö, Ilmarinen, Kiinteistö Oy Lepakko

Modernisoi kiinteistösi helposti, vaivattomasti ja tyytyväisyystakuulla

Luo avullamme lisäarvoa kitkattomalla toiminnalla ja säästä samalla kustannuksissa. Katsotaan yhdessä paras ratkaisu teille!

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit