Usean yrityksen kiinteistöt

Ylitä vuokralaistesi odotukset automatisoidulla vierailujen hallinnalla

Suomen johtava vierailijahallinnan palvelu Systam Visit varmistaa, että kiinteistösi vastaa tämän päivän tarpeita. Se lisää turvallisuutta, pienentää ylläpitokustannuksia, tarjoaa loistavan ensivaikutelman ja pitää vuokralaisesi tyytyväisenä. Yhdellä ja samalla palvelulla huolehdit yhtenäisen vierailijaliikenteen hallinnan, mahdollistaen samalla yrityskohtaiset asetukset.

Systam Visit soveltuu satunnaisten vieraiden vastaanotosta aina tuhansiin päivittäisiin kävijöihin, täysin automatisoituna tai aulan apuna. Sen avulla voidaan kattaa niin vierailijoiden, urakoitsijoiden kuin muiden palveluntuottajien liikkuminen kiinteistössä.

Hyödyt

Lisää turvallisuutta

hallitsemalla vierailijoiden kulkua kiinteistössäsi.

Vahvista vuokralaisten luottamusta

panostamalla kiinteistön palveluihin ja sujuvuuteen.

Hyödynnä analytiikkaa

kiinteistösi vierailijaliikenteestä ja täytä GDPR-vaatimukset.

Säästä kustannuksissa

tehostamalla toimintaa ja prosesseja.

Systam Respa -itsepalvelupääte tekee yrityksen vieraiden kirjautumisesta sujuvaa.

Anna vuokralaistesi hallita yksilöllistä vierailupolkuaan

Vaikka Systam Visit -ratkaisu toimii kiinteistön tasolla, voi jokaiselle vuokralaiselle luoda palveluun oman profiilin. Profiilin asetuksista vuokralaisesi voivat määrittää omat vierailijoiden ennakkoviestit, mahdolliset perehdytykset ja paljon muuta luodakseen työntekijöilleen ja vierailijoilleen sopivan kokemuksen.

Vieraiden kutsuminen onnistuu helposti oman kalenterin kautta. Yritysten omat profiilit tulevat näkyviin itsepalvelupäätteiden aloitusnäkymään, jossa ne tarjoavat myös selkeän ilmoittautumisen ilman kutsua saapuville vieraille.

Vastaanottajalle ilmoitetaan välittömästi tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun heidän vierailijansa saapuvat aulaan.

Millainen kokonaisuus sopisi teille? Anna Neon auttaa.

Tilaa palvelu, me hoidamme loput

Katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu. Me huolehdimme sujuvan käyttöönoton ja toimituksen. Oma nimetty Success Managerinne on tilauksen jälkeen yhteydessä jokaiseen vuokralaiseen ja huolehtii palveluun heille sopivat yksilölliset vierailupolut ja asetukset.

“Palvelun hankkiminen oli erittäin helppoa. Yhteydenpito Systamin ja kiinteistön yritysten sekä muiden toimijoiden välillä on hoitunut ongelmitta. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ja palvelu on tuonut tehokkuutta ja selkeän toimintatavan kiinteistöön. Nyt voimme tarjota kiinteistön asiakkaille entistä monipuolisempaa palvelua.“

Jussi Loppinen

Tekninen manageri, Corbel Oy, Kiinteistö Oy Multihermia

Modernisoi kiinteistösi helposti, vaivattomasti ja tyytyväisyystakuulla

Luo avullamme lisäarvoa kitkattomalla toiminnalla ja säästä samalla kustannuksissa. Katsotaan yhdessä paras ratkaisu teille!

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit