Tapahtumat

Lähetä kutsuja ja mahdollista helppo rekisteröityminen

Systam Visit -palvelumme mahdollistaa suurienkin ihmisryhmien hallinnan ja seurannan erilaisten tapahtumien yhteydessä. Vieraille voidaan lähettää yksilölliset kutsut ennen tapahtumaa ja tarjota helppo rekisteröityminen joko omalla puhelimella tai paikan päällä itsepalvelupäätteillä. Päätteiden tulostamat vierailijakortit voidaan suunnitella halutulla informaatiolla ja ne voivat toimia kulkulupana tapahtuman alueille.

Kattavat vierailutiedot mahdollistavat reaaliaikaisen seurannan hätätilanteita varten ja myös vierailijoiden kontaktoinnin tapahtuman jälkeen.

Millainen kokonaisuus sopisi teille? Anna Neon auttaa.

Kouluta henkilökuntaa ja ohjeista kävijöitä

Systam Pass -palvelumme avulla tarjoat ohjeistuksia ja tiedotteita – niin että suorituksista jää jälki. Sen avulla voidaan kouluttaa, ohjeistaa ja briiffata tapahtumien työntekijöitä ja henkilökuntaa.

Jos tapahtumaan osallistuminen vaatii esimerkiksi turvallisuusohjeita tai ehtojen hyväksymistä, voidaan kutsutuille kävijöille välittää pyynnöt vaadittavista suorituksista. Pass mahdollistaa sisältöjen läpi käynnin missä ja milloin vain, laitteesta riippumatta.

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit