Asiakaskokemus ja brändin vahvistaminen

Tuo brändikokemuksesi sinne missä sitä tarvitaan

Hyvä ensivaikutelma ja loistava asiakaskokemus syntyvät pienten asioiden summasta. Ensikosketus niihin tapahtuu usein auloissa ja vastaanotoissa. Systam Visit -vierailijahallinnan palvelumme avulla mahdollistat parhaan mahdollisen vierailukokemuksen ja ensivaikutelman, joka kestää.

Automaattiset ennakkoviestit, saapumisilmoitukset ja mahdollisuus nopeaan itsepalvelukirjautumiseen varmistavat vieraillesi vaivattoman saapumisen ilman ylimääräistä säätöä tai odottelua. Niin, että asiat vain sujuvat ja tapaamisesi alkavat hyvissä merkeissä.

Yritysilmeesi mukainen vastaanotto

Näytä todelliset värisi! Itsepalvelupäätteiden aloitusnäkymä voidaan yrityslogon lisäksi räätälöidä haluamallasi taustavärillä tai -kuvalla.

Kuvalliset vierailijakortit voidaan esipainattaa yritysilmeen mukaisesti ja vierailijakortteihin voidaan sisällyttää käytännössä mitä tahansa informaatiota.

Yksilölliset ja personoitavat vierailijakortit

Kuvalliset vierailijakortit lisäävät paitsi turvallisuutta myös mahdollistavat kulkuoikeuksia ja muita palveluja vieraille, kuten korttiin tulostuvat Wifi-tunnukset.

  • Voidaan brändätä asiakkaan yritysilmeen mukaiseksi
  • Saatavilla sekä vaaka- että pystymallina
  • Suomessa valmistetut muovitaskut
  • Uudelleenkäytettävät kierrätettävät korttirullien hylsyt

“Systam Visitin kautta kulkevat valmiit toimipistekohtaiset ennakkoviestit ja saapumisohjeet helpottavat omaa henkilöstöämme ja takaavat vieraillemme kattavat ohjeet oikeilla tiedoilla. Samat käytännöt ja ilme tekevät myös vierailukokemuksesta kansainvälisestikin yhtenevän ja osan brändiä.“

Satu Nieminen

Sales & Marketing Coordinator, Promeco Group Oy

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit