Turvallisuusperehdytys

Varmennetut turvallisuus- perehdytykset

Turvallisuuden huomioiminen on ensiarvoisen tärkeää sekä työpaikoilla työskenteleville kuin niillä vieraileville. Systam Pass Digitaalinen perehdytys on palvelu, joka mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin. Turvallisuusperehdytys ja -koulutus voidaan käydä läpi ennen työn aloittamista tai paikan päällä päätelaitteen avulla.

Systam Visit -vierailijahallinnan palveluun liitettynä Pass mahdollistaa kiinteistöjen vierailijoille tarvittavat koulutukset etukäteen tai paikan päällä.

Työmaaperehdytys

Työmailla turvallisuusperehdytys on toteuttava aina lain vaatimalla tasolla – työturvallisuuslaki edellyttää riittävän opastuksen sekä tiedot ja ohjeet työhön kohdistuvista työpaikan vaara- ja haittatekijöistä sekä työpaikan ja työn turvallisuuteen liittyvistä toimintaohjeista. Nämä työmaaperehdytykselle asetetut vaatimukset korostuvat esimerkiksi rakennustyömailla.

Systam Pass -palvelun avulla turvallisuus- sekä muut ohjeet voidaan käydä läpi ennen työmaalle saapumista tai paikan päällä päätelaitteen avulla. Hyvä työmaaperehdytyksen suunnittelu ja aina valmiit aineistot ovat perusta onnistuneelle toteutukselle.  Dokumentoidulla merkinnällä huolehditaan turvallisuudesta ja vastuista kaikille osapuolille.

Kuskit, vartijat ja muut palveluntuottajat

Suoritusmerkintä voi olla edellytys esimerkiksi kiinteistönhuollon tai vartijoiden pääsylle valittuihin tiloihin. Kuljettajilta taas voidaan vaatia hyväksytty perehdytys ennen pääsyä tavaraliikenne- tai logistiikka-alueelle, sillä Systam Pass mahdollistaa erilaiset käyttötavat. Tarpeen mukainen turvallisuusperehdytys voidaan suorittaa niin omalla älylaitteella kuin kohteeseen sijoitettavien päätelaitteiden avulla.

“Systam Visit ja Pass mahdollistivat turvallisuuden ja ovat tuoneet ryhtiä toimintaan.“

Kai Stenvik

Globaali IS -päällikkö, Pilkington Automotive Finland Oy

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit