Systam Workplace -älykkäät ratkaisut

Optimoi työympäristösi ja paranna työnteon kokemuksia ja tehokkuutta.

Pyydä esittely

Lisää tehokkuutta ja joustavuutta

Älykäs toimisto (smart office) ei ole tulevaisuutta vaan tätä päivää. Sen ydin on integraatioissa, joiden avulla eri alueiden parhaimmat teknologiat yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi parantaen työnteon kokemuksia ja tehokkuutta.

Systam Workplace -palvelumme täydentää työympäristösi tehokkuutta ja joustavuutta älykkäillä ratkaisuilla, kuten työpiste- ja huonevarauksilla, ovenpielinäytöillä, tarjoilutilauksilla tai infonäytöillä. Yhdistä toiminnot osaksi vierailujen hallintaa ja paranna myös asiakas- ja vierailukokemuksia.

Tilavaraukset ja tarjoilutilaukset

Eri yritysten jaetut kiinteistöt ja business parkit harvoin pärjäävät vain Office 365:n ja Googlen tarjoamien tilaresurssien kautta – etenkään jos halutaan mukaan tarjoilutilaukset, laskutukset, kattavampaa raportointia ja tilojen vuokrausta kiinteistöjen ulkopuolisille tahoille.

Tarjoamme Systam Visit -palveluumme integroitavan laadukkaan ja laajan järjestelmän asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Työpistevaraukset

Joustava työnteko ja tilojen käytön optimointi edellyttää helppoja tapoja pysyä kartalla työpisteiden reaaliaikaisesta saatavuudesta ja mahdollistaa niiden sujuva varaaminen. Ehkä Office 365 ympäristön tai Google ilmaiset workplace-toiminnot eivät riitä tai haluatte yhdistää ne osaksi kiinteistön muita älykkäitä ratkaisuja? Jos työpistevarauksien hallinnointia halutaan laajentaa tai visualisoida kartalla, voidaan se liittää osaksi laajempaa hallintajärjestelmää.

Kysy meiltä, miten työpistevarauksia voidaan hyödyntää osana älykästä kiinteistöä.

Digital Signage

Infonäytöt ovat moderni ja kätevä kanava tarjota oivaltavaa ja oikea-aikaista palvelua. Ne opastavat, tiedottavat, parantavat yritysmielikuvaa sekä tarjoavat elämyksiä.

Saat meidän kauttamme laadukkaat vierailujen hallintaa täydentävät digital signage -ratkaisut. Systam Visit -palvelumme voidaan todennäköisesti myös yhdistää jo olemassa olevaan infonäyttöratkaisuunne.

Kotimainen täyden palvelun kumppani

Olemme täyden palvelun talo poikkeuksellisella joustavuudella ja integraatiomahdollisuuksilla. Tehdään niistä osa kokonaista matkaa! Toimintamme perustuu kestäviin asiakassuhteisiin, joissa tuotamme arvoa yhteisen polun joka vaiheissa suunnittelusta käyttöönottoon, tukeen ja kehitykseen sekä jatkuvasti asiakkuuden aikana.

Kokonaisvaltaiset ratkaisut sinun tarpeisiisi

Anna mielikuvituksesi lentää. Katamme laajan valikoiman älykkään toimiston ratkaisuja ja palveluitamme on integroitu vaikka mihin, kuten kulunhallintaan ja pysäköintiin. Oli tarpeesi pieni tai suuri, saat meiltä sinulle sopivan kokonaisuuden. Katsotaan yhdessä paras ratkaisu teille!