Julkinen sektori

Sujuvaa vierailujen hallintaa – turvallisesti ja tehokkaasti

Mahdollista sujuva palvelu virastoihin, laitoksiin tai palvelupisteisiin moninaisille käyttäjäryhmille. Systam Visit on Suomen johtava vierailijahallinnan palvelu, joka soveltuu satunnaisen vierailijoiden vastaanotosta aina tuhansiin päivittäisiin kävijöihin, itsepalveluna tai aulahenkilökunnan apuna. Julkisella sektorilla palvelu voidaan hankkia helposti myös Kuntien Tieran kautta.

Systam Visit -palvelumme tuotetaan Suomessa suomalaisesta ISO-sertifioidusta palvelukeskuksesta. Tietoturvamme on auditoitu laajasti puolueettoman tahon toimesta (viimeisin auditointi 8/2020, Silverskin).

“Voin kokemukseni perusteella suositella Systam Visit -palvelua myös muille, jotka haluavat parantaa vierailijahallintaa ja vierailijoiden asiakaskokemusta.“

Ilari Huhtamäki

tuotepäällikkö, Senaatti-kiinteistöt

Millainen kokonaisuus sopisi teille? Anna Neon auttaa.

Työntekijöiden perehdyttäminen ja sisäinen viestintä

Uusien työntekijöiden, oman henkilökunnan tai kesätyöntekijöiden perehdyttäminen ei ole koskaan ollut näin sujuvaa. Systam Pass -palvelun avulla tuotat digitaalisia perehdytyksiä, koulutuksia, opastusta ja tiedotteita niin, että ne saavuttavat oikeat ihmiset missä ja milloin vain.

Valmiit materiaalit ja automaattinen lähettäminen helpottavat prosesseja ja säästävät esimiesten työtä. Kiireisissä tilanteissa, kuten sijaisten kohdalla, valmis perehdytys voidaan tarjota välittömästi. Tentin avulla voidaan varmistaa, että sijainen on sisäistänyt tärkeimmät ohjeet ja käytännöt ennen työn alkua.

Tehosta myös sisäistä viestintää. Tärkeän informaation jakelu erillisen palvelun kautta herättää huomion ja kuittauksen vaatiminen varmistaa, että henkilöstö on sisäistänyt ilmoitetut asiat ja tiedot.

“Systam Pass -palvelun avulla yleisimmät työsuhdetta koskevat tiedot, arvomme ja strategiamme saavuttavat jokaisen uuden työntekijän ilman, että esimiehen tarvitsee huolehtia niiden perehdyttämisestä.“

Laura Similä

HR-palvelupäällikkö, Espoon kaupunki

Kustannustehokkaat ratkaisut teidän tarpeisiinne

Olemme luotettava kotimainen toimija – tyytyväisyystakuulla. Katsotaan yhdessä paras ratkaisu teille!

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit