Vierailijaliikenteen kulunhallinta

Hallitse eri ryhmien liikkumista kiinteistössäsi

Systam Visit -palvelumme avulla vierailijaliikenteen hallinta on helppoa, oli kyseessä toimistovieraat, urakoitsijat tai muut palveluntarjoajat.

Hyvä kulunhallinta on osa yrityksen kulunvalvonnan ratkaisua. Mahdollista kulkua porteista ja ovista kulkukoodeilla tai vierailijakortin QR-koodilla kännykästä tai vierailijakortista. Tätä ratkaisua käytetään usein varsinaisen kiinteistön kulunvalvonnan ja kulunvalvontajärjestelmien rinnalla.

Palvelumme voidaan myös integroida muihin järjestelmiin, jolloin vierailijoille määritellään kulkuoikeuksia kyseisen järjestelmän sisällä.

Millainen kokonaisuus sopisi teille? Anna Neon auttaa.

Kulunhallinta ohjaa vieraasi vaivattomasti oikeaan kerrokseen esimerkiksi älykkäällä hissikutsulla sisäänkirjautumisen jälkeen.

Kulunhallinta – Saumatonta ja turvallista kulkua hisseillä ja porteilla

Systam Visit -vierailijahallinnan palvelumme integrointi KONEen kanssa mahdollistaa KONE-hissien, porttien ja ovien älykkäiden ominaisuuksien hyödyntämisen. Tämä mahdollistaa hissien ohjaamisen ja kutsumisen suoraan Systam Visit -palvelustamme.

Ohjaa vieraasi vaivattomasti oikeaan kerrokseen ja huoneeseen esimerkiksi älykkäällä hissikutsulla sisäänkirjautumisen jälkeen. Vierailijakorttia tai matkapuhelinta voidaan käyttää myös kulkulupana helposti ja turvallisesti.

“Saamme positiivista palautetta erityisesti QR-koodista ja sen käytöstä myös parkkihalliin pääsyssä. “

Laura Merisalo

Kiinteistöpäällikkö, Kiinteistö Oy Lepakko

​​Digitaalinen perehdyttäminen on uusi tapa auttaa perehdyttämisessä. Työntekijä oppii sovelluksen avulla missä ja milloin vain.

Varmennetut perehdytykset osana kulunhallintaa

Kun kiinteistössä liikkuminen vaatii erillisiä turvallisuusperehdytyksiä, voidaan Systam Pass -palvelullamme varmistua niiden suorittamisesta. Hyväksytty suoritus voi olla edellytyksenä esimerkiksi vierailijan kirjautumiseen, pääsyyn työmaalle ja teollisuusympäristöön tai vaikka kuorma-autokuskeille tavaran kuljettamiseen varasto- tai logistiikka-alueella.

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit