Työntekijöiden perehdyttäminen

Uuden henkilökunnan perehdyttäminen

Kattava työhön perehdytys vakioidussa muodossa antaa hyvät lähtökohdat uuden työn aloittamiselle. Digitaalinen perehdyttäminen tuo siihen helppoutta ja mielenrauhaa. Kun materiaalit ovat koottuna yhdessä paikassa, on niiden päivittäminen helppoa. Automaattinen lähettäminen helpottaa prosesseja ja säästää esimiesten työtä.

Systam Pass on suomalainen palvelu digitaaliseen perehdyttämiseen. Pass välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa.

Sijaiset, kesätyöntekijät ja muu ulkoinen työvoima

Kiireisissä tilanteissa, kuten sijaisten kohdalla, valmis perehdytys voidaan tarjota välittömästi. Tentin avulla voidaan varmistaa, että sijainen on sisäistänyt kaikki tärkeimmät ohjeet ja käytännöt ennen työn alkua.

Kun perehdytyksen sisältö ja suoritustapa on vakioitu, ei perehdytyksen laatuun pääse vaikuttamaan vaihtelut materiaaleissa tai perehdytystä tarjoavassa henkilössä.

“Systam Pass -palvelun avulla yleisimmät työsuhdetta koskevat tiedot, arvomme ja strategiamme saavuttavat jokaisen uuden työntekijän ilman, että esimiehen tarvitsee huolehtia niiden perehdyttämisestä.“

Laura Similä

HR-palvelupäällikkö, Espoon kaupunki

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit