Työntekijöiden perehdyttäminen ja sisäinen viestintä

Kattava työhön perehdytys vakioidussa muodossa antaa hyvät lähtökohdat ja edellytykset työn aloittamiselle. Valmiit materiaalit ja automaattinen lähettäminen helpottavat prosesseja ja säästävät esimiesten työtä. Kiireisissä tilanteissa, kuten sijaisten kohdalla, valmis perehdytys voidaan tarjota välittömästi. Tentin avulla voidaan varmistaa ohjeiden sisäistäminen ennen työn alkua.

Passin avulla voidaan myös tukea muuta sisäistä viestintää. Tärkeän informaation jakelu erillisen palvelun kautta herättää huomion ja kuittauksen vaatiminen varmistaa, että henkilöstö on sisäistänyt ilmoitetut asiat ja tiedot.

Turvallisuus-perehdytykset työmaille ja teollisuuteen

Turvallisuus- sekä muut ohjeet voidaan käydä läpi ennen työmaalle saapumista tai paikan päällä päätelaitteen avulla.

Hyväksyttämällä turvallisuusohjeet dokumentoidulla merkinnällä huolehditaan turvallisuudesta ja vastuista kaikille osapuolille.

“Kun vierailu lähtee liikkeelle turvallisuusperehdytyksellä, antaa se vahvan viestin työturvallisuuden tärkeydestä meillä Europortsilla.“

Jarmo Kivi

Turvallisuuspäällikkö, Euroports Rauma Oy

Kuskit, vartijat ja muut palveluntuottajat

Perehdytyksestä saatu suoritusmerkintä voi olla edellytys esimerkiksi kiinteistönhuollon tai vartijoiden pääsylle valittuihin tiloihin. Kuljettajilta voidaan vaatia hyväksytty perehdytys ennen pääsyä tavaraliikenne- tai logistiikka-alueelle.

Systam Pass mahdollistaa erilaiset käyttötavat ja suorittaminen niin omalla älylaitteella kuin kohteeseen sijoitettavien päätelaitteiden avulla.

Systam Respa -itsepalvelupääte tekee yrityksen vieraiden kirjautumisesta sujuvaa.

Yritysten vierailijat

Onko sinulla tarpeen hyväksyttää vieraillasi turvallisuusohjeita tai vierailujen ehtoja? Yritykset ja kiinteistöt voivat yhdistää kyselyjä ja perehdytyksiä osaksi vierailujen hallintaa, jolloin sekä vierailijoiden vastaanotto että perehdyttäminen saadaan hoidettua automaattisesti ja todennetusti.

Systam Pass yhdessä Systam Visit -vierailijahallinnan palvelumme kanssa mahdollistaa sujuvat vierailut ja perehdytysten suorittamisen etukäteen tai paikan päällä.

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit