Uusia kasvoja asiakastukeen

18.02.2019

Terveisiä tiimiltämme

Oletteko tavanneet jo Teemun? Ei se mitään, se voi olla myös hyvä asia.

Alkuvuodesta Vantaan toimistollemme asettunut Teemu Kortelainen saattaa olla jo tuttu kasvo pääkaupunkiseudun uusille asiakkaillemme koulutusten ja käyttöönoton yhteydestä. Muulloin Teemuun voi törmätä muun muassa teknisen tuen ja huoltojen ohessa. Ei siis hätää, jos kuvan parrakas kaveri ei soita kelloja. Se kertoo siitä, että homma toimii. Ja se onkin yksi Teemun tavoite. Käyttöönoton, palveluvarmuuden ja asiakastuen kehittäminen ja hoitaminen entistä paremmin ja tehokkaammin.

Teemun tie Systamille on kulkenut pitkän IT-alan kokemuksen kautta, viimeisenä terveydenhuollosta. Toimintojen automatisointi sekä analytiikan hyödyntäminen ovat aina olleet lähellä sydäntä. Taustalta löytyy myös noin 50 hengen toimiston IT-järjestelmien kokonaisvaltainen ylläpito. Mutta ne saivat jäädä, kun uudet haasteet veivät voiton.

Systamilla minua houkutteli mahdollisuus päästä ottamaan vastuuta ja kehittämään asioita eteenpäin nopeallakin aikataululla. Myös haastatteluissa tapaamat kollegat vaikuttivat hauskoilta ja nyt muutaman kuukauden jälkeen voin vahvistaa oletuksen oikeaksi.

Eikä työ ole käynyt liian rankaksi. Vapaa-ajalla Teemulla riittää virtaa niin urheiluun kuin remontointiin.

Tavoitteenani on tulevana kesänä kisata triathlonin puolimatkalla, minkä takia viikkoon mahtuu 5-6 treenikertaa ja näiden päälle kehonhuolto. Loput vapaat tunnit ottaa haltuunsa vanhan rintamamiestalon kunnostus ja ylläpito.

Tervetuloa Teemu!