Avoin työpaikka: Technical Representative, Vantaa

23.08.2018

Blogit

Haemme vahvistusta asiakastukeemme Vantaalle! Jos tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa, ymmärrät mitä hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa ja omaat kokemusta IT-hommista ja kokoonpanosta, voit olla meille juuri se oikea!

Arvostamme innostusta omaan työhön ja sen kehittämiseen sekä oma-aloitteista otetta. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksen mukaan.

Tyypillinen työpäiväsi:

Saavut toimistolle Vantaalle. Päiväsi alkaa sähköpostien lukemisella ja priorisoinnilla. Osallistut aamun etäpalaveriin, jossa koko tiimi pääsee kertomaan päivän ajankohtaiset asiat. Käyt läpi työn alla olevia asiakastoimituksia ja tukipyyntöjä. Puhelinkin saattaa soida.

Jos päivälle on sovittu asiakaskäynti, pakkaat auton ja tarvikkeet ja suuntaat matkaan. Asiakkaan luona saattaa olla tehtävänä laitteiston toimitusta ja kokoonpanoa, tai muuta huoltotehtävää. Palaat toimistolle ja huolehdit, että tehdyt asiat on dokumentoitu.

Työpäivääsi voi kuulua myös sovelluskehitystä, testausta, sekä myynnin ja markkinoinnin tukena toimimista. Meillä työ tapahtuu tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä koko tiimin kanssa.

Mitä toivomme sinulta:

  • Erittäin hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ulosantia.
  • Hyvää englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi.
  • Oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä.
  • Innostunutta otetta ja asiakaspalvelutaitoja
  • Useamman vuoden työkokemus tukitehtävissä.
  • Windows-käyttöjärjestelmän hyvä osaaminen, Office-työkalut. Kokemus palvelinten ylläpidosta ja tietokantaosaaminen katsotaan eduksi.
  • Projektihallinnan (Trello) ja sovelluskehityksen työkalujen sekä versionhallinnan työkalujen käytön hallinta katsotaan eduksi.
  • Kokemus PC-laitteistojen kokoonpanosta auttaa tehtävissä. Graafinen osaaminen sekä ymmärrys sovelluskehityksestä katsotaan eduksi.
  • Ajokortti vaaditaan. Oma auto katsotaan eduksi.

Tietoa meistä:

Olemme keskittyneet kehittämään kokonaisvaltaista vierailijahallintaratkaisua, jonka avulla asiakkaamme mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen, tehostavat toimintaansa ja lisäävät turvallisuutta. Ensimmäiset toimituksemme ovat yli kymmenen vuoden takaa ja voimme kutsua itseämme tänään alan markkinajohtajaksi.

Tiimimme koostuu erilaisista ihmisistä, joita yhdistää halu kehittää uutta ja kokea onnistumisia työssään. Teemme töitä tiiviisti yhdessä hyvällä hengellä. Annamme vapauksia mutta odotamme myös vastuullisuutta ja tuloksia. Rakennamme yritystä, jossa haluamme olla itse töissä.

Hae nyt, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ole meihin yhteydessä info@systam.fi tai soita Anssi Tammiselle +358 10 470 36 01. Kerromme mielellämme lisää itsestämme ja samalla pääset kertomaan, mitä sinä odotat tulevalta työnantajaltasi.