Hyvän joulun toivotus ja vuoden 2018 paketointi

19.12.2018

Uutiset

Kiitos teille asiakkaamme ja kumppanimme
onnistuneesta vuodesta 2018

Vuosi 2018 alkaa nyt olemaan kauniissa paketissa. Vauhtia riitti läpi vuoden ja kasvatimme reilusti niin asiakkuuksia ja myyntiä kuin henkilökuntaa ja kumppaniverkostoa. Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikille sidosryhmille menestyksekkäästä vuodesta sekä ennen kaikkea siitä, miten mukavaa työskentely kanssanne on ollut.

Samalla kun jatkoimme (ja tulemme toki jatkamaan) aktiivista kehitystyötä, keskityimme kehittämään myös muita toimintatapoja. Muun muassa tarviketoimitukset saadaan nyt toimitettua asiakkaalle pääsääntöisesti heti tilausta seuraavana päivänä.

Automaatio, turva ja siten myös erilaiset integraatio ovat olleet kiinteistöissä kasvavana trendinä jo pidempään. Iloksemme olemme huomanneet myös kasvaneen halun panostaa vierailukokemukseen. Toivottavasti tämä ei tule vähenemään!

Harva välttyi kuulemasta nelikirjaimisesta lyhenteestä GDPR – tai ainakaan me emme. Otimme säädöksen ja sen mukana tuoneen kiinnostuksen tietoturvaan ja tietosuojaan moottorina isoille muutoksille. Uskaltaisin sanoa, että vedettiin tässä rima korkealle. Toimituskannan lähes yhtäaikainen päivittäminen uudella käyttäjähallinnalla oli mielenkiintoinen projekti ja sujui hämmentävän hyvin.

Ei kaikki sentään mennyt kuin Strömsössä ja vuoteen mahtui myös erilaista sähläystä, kuten huonoiksi todetut vierailijakorttien lörppötaskut (poistettu jo käytöstä) tai itsepalvelupäätteiden kuvaustoiminnon parannus, joka jumiutti joillakin kuvaamisen kokonaan. Onneksi isoja haavereita ei syntynyt ja kehuttu tukipalvelumme hoiti nämäkin hommat kuntoon.

PK-seudulla asiakasrajapinnassa aloitti muuten uusi karvainen kollegamme, Teemu. Tulkaa tsekkaamaan hänetkin 17.1.2019 aamiaistapahtumassa Vantaalla. Ensi vuoteen suuntaamme siis iloisin ja odottavaisin mielin. Mukavaa joulua sekä menestystä vuodelle 2019!

-Anssi, TJ, Systam

Yhdessä hyvää joulumieltä

Tänä vuonna otimme koko henkilöstön mukaan hyvän joulun toivotuksiin. Jokainen tiimimme jäsen sai ohjata lahjoituksen valitsemaansa kohteeseen, joiksi valikoitui muun muassa:

Punaisen Ristin Ystävä Yksinäiselle
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mediakasvatustyö
Hyvä Joulumieli -keräys
Naisten Pankki
Hurstinapu
Suomen Icehearts ry – Lastensuojelutyötä joukkueurheilulla
Joulupuu-keräys

Tukemme palvelee joulun ajan normaalisti arkipäivinä
ilman keskeytyksiä.  Myyntimme lomailee 22.12.2018-2.1.2019

Innolla vuotta 2019 odottaen, Systam-tiimi