Logomme uudistui

20.09.2023

Uutiset

Julkaisimme tänään uudistuneen logomme ja kirkastimme ilmettämme myös vierailijahallinnan Systam Visit -palvelumme osalta. Nämä muutokset ovat osa matkaamme uusien ja jännittävien asioiden äärelle.

Pidimme vanhasta logostamme. Olihan se ollut matkassamme vuodesta 2015. Se syrjäytti ensimmäisen Systam-logon syistä, joita emme tarkkaan enää muista. Ehkä päähänpistosta, ehkä syvän harkinnan tuloksena. Mutta hyvä niin. Viimeisin versio sinnitteli matkassamme läpi useamman brändiuudistuksen. Jotain siinä oli. 

2006
2015
2018
2023

Tällä kertaa syyt muutokselle ovat kuitenkin selkeät. Me muutumme ja haluamme logomme pysyvän mukana omassa muutoksessamme.

Uusi logomme on hienostuneempi. Tätä päivää, mutta sisältäen edelleen alkuperäisen hengen. Se on vankka pohja, jolle voimme rakentaa tulevaisuuttamme mahdollistaen evoluution ja rohkeuden. Se voi kertoa tarinaamme siitä, miten kattavat ratkaisumme koostuvat eri osista, muodostaen yhden kauniin kokonaisuuden. Se antaa mahdollisuuden hullutella (sillä logon ei pitäisi olla vakava asia.) 

Jännittäviä asioita on tulossa. Mutta mitä, se jääköön vielä nähtäväksi – myös logossamme. 

TL;DR:  Vaihdoimme logon. 

Terveisin, Systamilaiset 

Lue myös

Katso kaikki ajankohtaiset

NIS2-direktiivi asettaa uudet tietoturvastandardit vierailujen hallintaan

Tule mukaan Morning with Securitas -tapahtumaan

GDPR-säädösten vaietut vaikutukset

Vuosi pakettiin