Joulu

Loppuvuoden terveisemme ja hyvän joulun toivotus

19.12.2017

Blogit

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja Hyvää Joulua!

Kiitos teille asiakkaamme ja kumppanimme onnistuneesta vuodesta 2017. Joulukorttien sijaan olemme tehneet lahjoituksen Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Hyvä Joulumieli on vuosittainen keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Vuosi 2017 toi kasvua Systamille

Vuosi 2017 oli kiireinen mutta mukava! Saimme aloittaa yhteistyön monien uusien hienojen asiakkaiden kanssa. Paljon mielenkiintoisia toimituksia on sovittuna myös ensi vuodelle, eikä ”vanhojakaan” asiakkaita ole matkalla unohdettu.

Kuluneelle vuodelle oli leimallista myös liiketoimintaprosessiemme kehittäminen. Voimaanastuva EU GDPR -tietosuoja-asetus säädöksineen tuo toimintaamme lisävastuita, mutta onneksi näihin varautuminen on aloitettu hyvissä ajoin ja voimme luottavaisin mielin tarjota kokonaisratkaisuamme asiakkaille.

Henkilömäärämme kasvoi vuonna 2017 ja lisärekrytoinnit osaavaan tiimiimme ovat parhaillaan käynnissä. Kehitämme palvelujamme erittäin aktiivisesti ja uusia merkittäviä toteutuksia on tarjolla asiakkaille pian – normaalien versiopäivitysten lisäksi.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja menestyksekästä vuotta 2018!

-Anssi Tamminen, CEO

Tukemme sekä myyntimme palvelee joulun ajan normaalisti arkipäivinä ilman keskeytyksiä

Innolla vuotta 2018 odottaen, Systam-tiimi