Loppuvuoden terveisemme

22.12.2021

Uutiset

Vuosi on taas paketoitu, lämmin kiitos asiakkaillemme!

Systamin vuosi 2021

Vuosi lähenee loppuaan ja tuo toivottavasti jokaiselle meistä mahdollisuuden hengähtää. Vuosi 2021 oli Systamilla suurten muutosten vuosi, johon sisältyi paljon kehityshankkeita, organisoitumista, uudistunut brändi ja tuotteistusta – sekä kasvanutta liiketoimintaa ja asiakaskuntaa. Vauhdikas vuosi, pakko sanoa.

Henkisesti iso muutos oli luopua Respa-nimestä vierailijahallinnan palvelumme yhteydessä (nyt Systam Visit), mutta päätös tukee myös kansainvälistymistämme. Luopumisen tuskaa paikkasimme säilyttämällä Respan itsepalvelupäätteidemme tuotenimissä (esim. Systam Respa X).

Systam on nyt 15 vuotta ja se herättää paljon ajatuksia. Näitä ajatuksia tekemässä todeksi on iloksemme tänäkin vuonna kasvanut tiimiimme. Aloitankin kiitokset kiittämällä jokaista Systamilaista, joka teki hikihatussa hommia, että saadaan hommat maaliin. Tämän vuoden uurastusten ansiosta pystymme varmasti palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin. Ja onhan se nyt mukava lähteä seuraavalle ”vartille” uusissa kuorissa brändiuudistuksemme myötä.

Kiitos teille asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, että olette olleet mukana ja auttaneet suomalaista yritystä pärjäämään vauhdilla muuttuvassa toimintakentässä. Haluamme lunastaa luottamuksenne myös seuraavan 15 vuoden ajan.

Rauhaisaa joulunaikaa ja oikein hyvää uutta vuotta!

P.S. Kun tilanne sallii, niin jotenkin tätä saavutettua 15-vuotista matkaa juhlistetaan.

CEO Anssi Tamminen
ja koko Systam-tiimi

Joulumieltä kaikille

Jaoimme joulumieltä tänäkin vuonna mahdollistamalla jokaiselle Systamilaiselle lahjoituksen valitsemaansa hyvää tekevään kohteeseen. Lahjoituksia jaettiin mm. seuraaville tahoille:

MIELI ry
Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Suomen Icehearts ry
GiveWell.org
Sylva ry

Palvelemme myös välipäivinä

Myyntimme ja tukemme palvelee normaalisti klo 8–16 joulun ja vuodenvaihteen arkipäivinä.

Lue myös

Katso kaikki ajankohtaiset

Tule mukaan Morning with Securitas -tapahtumaan

GDPR-säädösten vaietut vaikutukset

Vuosi pakettiin

Esittelyssä Joonas – Software Developer