Olemme Google Cloud Partner Advantage -kumppani

23.08.2022

Uutiset

Hyviä uutisia! Olemme virallinen Google Cloud Build -kumppani Google Cloud Partner Advantage -ohjelmassa. Kumppanuudella tuemme toimintamallejamme sekä tavoitteitamme turvallisten, tehokkaiden ja hiilineutraalien pilvinatiivien palvelujen tuottamisessa. Asiakkaillemme kumppanuus näkyy entistä ketterämpänä ja monipuolisempana palveluna. 

Googlen avoin, älykäs, kestävä ja luotettava pilvialusta tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia niin oman toimintamme kuin asiakkaidemme liiketoiminnan innovatiiviselle kehittämiselle. Kestävää kehitystä edistävät pilvipalvelut ovat palvelu- ja tuotekehityksemme ytimessä. Google Clould Partner Advantage -kumppanuusohjelmaan liittyminen on merkittävä virstanpylväs, joka osoittaa sitoutumistamme jatkuvasti kehittyvässä Google Cloud -ekosysteemissä.  

Kumppanuudella tuemme omia toimintamallejamme sekä tavoitteitamme siirtymisessä täysin pilvinatiiviin toimintaan. 

Asiakkaillemme kumppanuus näkyy entistä ketterämpänä ja nopeampana palvelutuotantona, joka tarjoaa myös paremmat edellytykset yksilöllisempien ominaisuuksien kehittämiselle. 

“Lupauksemme moderneista integroituvista palveluista nyt ja tulevaisuudessa vaatii teknistä edelläkävijyyttä. Google Cloud Partner Advantage -kumppaniohjelma on iso askel, joka tukee entistä nopeampaa ja ketterämpää kehittämistä asiakkaidemme tarpeisiin. Kasvaminen aidosti pilvinatiiviksi yritykseksi on vaatinut – ja vaatii – lukemattomia tunteja oppimista, tutkimista sekä ison taloudellisen panostuksen. Mutta antaa sitäkin enemmän. Pilvinatiiviuden avulla tuemme meille elintärkeitä asioita, kuten korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa samalla pitäen kiinni keskeisistä arvoistamme. Esimerkiksi tiedon varastointi ja käsittely myös pilvinatiiveille palveluillemme on edelleen Suomessa.“

Anssi Tamminen

CEO Systam Oy

Lue myös

Katso kaikki ajankohtaiset

NIS2-direktiivi asettaa uudet tietoturvastandardit vierailujen hallintaan

Tule mukaan Morning with Securitas -tapahtumaan

GDPR-säädösten vaietut vaikutukset

Vuosi pakettiin