Olemme kasvuyritys ja menestyjä 2019

20.09.2019

Uutiset

Elokuussa hankimme kehyksille täytettä Kauppalehden myöntämillä menestyjä ja kasvaja 2019 -sertifikaateilla. Ne ovat ilahduttava tunnustus merkityksellisestä liiketoiminnasta sekä kiitos kovasta työstä koko tiimillemme.

Päätimme nostaa omaa häntäämme hankkimalla Kauppalehden myöntämät Menestyjä ja Kasvaja -sertifikaatit. Ne kertovat meidän sijoittuneen sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon tunnuslukuvertailun perusteella, että kasvaneen merkittävästi kolmen vuoden aikana. Tuplaonni siis!

Menestyjä-sertifikaatin edellytyksiä ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Sertifikaatti pohjautuu Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjäluokitukseen, jossa pisteemme 75/100 oikeuttivat erinomaiseen A-luokitukseen.

Systam Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi.
-Kauppalehti

Kasvaja-sertifikaatti voidaan myöntää yritykselle, jonka liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

Systam Oy on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä.
-Kauppalehti

Kiitoksensa tästä ovat ansainneet niin meidän työntekijämme, yhteistyökumppanimme kuin asiakkaammekin. Haluamme jatkaa samalla polulla ollen luotettava, liiketoimintaa eteenpäin vievä kumppani sekä erinomainen työnantaja tulevaisuudessakin.