Systam ja KONE – tulossa uusia ominaisuuksia

15.05.2020

Blogit

Vaikka ihmisten välistä läheisyyttä onkin tällä hetkellä rajoitettu, voivat systeemit ja koneet kuitenkin olla lähekkäin – kuten Systam ja KONE. Uusia ominaisuuksia tulee ja saumaton liikkuminen on aina vaan saumattomampaa.

Haluatko tarjota vierailijoillesi mukavimman tavan saapua ja liikkua kiinteistössäsi? Vierailijahallinnan palvelumme ovat nyt liitettävissä KONE-ratkaisuihin ja KONE-hisseihin.

Automaattinen hissikutsu vierailijan kirjautumisen jälkeen? Onnistuu! Ratkaisujemme avulla on mahdollista ohjata vierailijoiden kulkua helposti esimerkiksi oikeaan kerrokseen ja huoneeseen. Vierailijakortin QR-koodia tai matkapuhelinta voidaan käyttää myös kulkulupana porteilla ja ovilla, sujuvasti ja turvallisesti.

Kaiken ytimessä ovat ohjelmointirajapinnat eli APIt. KONE API mahdollistaa palvelujemme integroinnin heidän ratkaisuihinsa. APIt sallivat turvallisen vuorovaikutuksen digitaalisten sovellusten tai järjestelmien välillä, jotta ne voivat toimia yhdessä.

KONE-kumppaniekosysteemiin kuuluminen tarkoittaa innovointia. Meille se tarkoittaa työskentelyä parhaan mahdollisen vierailijakokemuksen luomiseksi, yhdessä. Pysy kuulolla tulevista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista viedä yrityksesi vierailukokemus seuraavalle tasolle.

Ota yhteyttä myyntiimme, kerromme mielellämme lisää! sales@systam.fi tai +358 10 470 3600