Systam Pass

Systam Pass – Perehdytykset ja koulutukset nyt uusilla kieliominaisuuksilla

03.04.2017

Blogit

Systam Pass -palvelu täydentyy uusilla ominaisuuksilla huomioiden yhä laajemmat käyttäjäryhmät. Tarjoamme perehdytyssisältöihin mahdollisuuden text-to-speech ominaisuuteen, jolla sisällöt ovat myös sanasta sanaan kuunneltavissa. Jatkossa myös sisältöjen kääntäminen eri kielille helpottuu napin painalluksella.

Miksi Systam Pass?

Systam Pass on helppo työkalu varmennettuun perehdyttämiseen kohteissa, joissa vierailijoilta tai henkilökunnalta vaaditaan esimerkiksi turvallisuusohjeiden läpikäyntiä tai salassapitosopimuksen hyväksymistä.

Palvelu taipuu eri tarpeisiin aina työmaaperehdytyksistä ja urakoitsijakoulutuksista vierailijoille tarjottaviin viestintä- ja markkinointisisältöihin.

Pass-palvelu välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa. Nyt myös entistä monipuolisemmin kaikki käyttäjät huomioiden.

Laadukkaat käännökset napin painalluksella

Pass-palvelussa käytettävät tekstisisällöt, kuten koulutusmateriaalit tai turvallisuusohjeet ovat usein välttämätöntä saada toteutettua usealla kielellä. Olemme halunneet tehdä käännösten toteutuksen mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme, minkä johdosta palveluumme täydentyy pian helpolla one-click-translation -ominaisuudella.

Käytännössä luotuasi sisällön Pass-palveluun, saat yhdellä klikkauksella hintatarjouksen käännöksestä valitsemallasi kielellä.

Hyväksynnän jälkeen käännöksen toteuttaa suomalainen ammattimainen käännöstoimisto muutamassa päivässä ja saat käännöksen suoraan omaan Pass-palveluusi.

Käännösominaisuus tulee olemaan vakiona kaikille käyttäjille ja sen veloitus perustuu tehtyihin käännöksiin. Maksat siis vain valitsemistasi käännöstöistä.

Sisällöt puhuttuina – ymmärrettävästi ja miellyttävästi

Puhesynteesi, eli tekstin koneellinen muuntaminen ääneksi, ei ole uusi teknologia, mutta sen käytettävyys on kärsinyt huonosti äännetystä ”robottimaisesta” kielestä. Sisältöjen kuuntelumahdollisuus on kuitenkin tärkeää erityiskäyttäjille, joilla on haasteita luettavan sisällön kanssa. Joskus myös pienellä laitteella käytettäessä tekstin luettavuus kärsii ja tällöin puhuttu sisältö mahdollistaa paremman käyttökokemuksen.

Pass-palvelun yhteydessä on nyt mahdollista antaa oikea ääni luoduille perehdytyssisällöille.

Laadukkaasti toteutettu lisäosa muuntaa tekstin puheeksi, jota on miellyttävää kuunnella.

Kielivaihtoehtoja on aina arabiasta saamen kieleen. Kuuntelu tapahtuu sisältöjen yhteyteen liitettävästä soittimesta nappia painamalla. Kuuntelussa on useita hyödyllisiä toimintoja, kuten tekstin korotus, lukunopeuden säätö sekä kuunneltavan osion valinta.

Kysy meiltä lisää, tarjoamme mahdollisuuden tutustua ominaisuuteen demoversiolla!

Pass-palvelumme on käytettävissä itsenäisesti tai liitettynä Systam Respa -ratkaisuun, jolloin sekä vierailijoiden vastaanotto että perehdyttäminen saadaan hoidettua automaattisesti – ja todistetusti. Palvelun tekninen alusta mahdollistaa joustavat integraatiot myös muihin järjestelmiin, kysy lisää niin katsotaan Teille sopiva ratkaisu! info@systam.fi +358 10 470 3600