Mikko Martikainen

Systamin kehitysjohtajaksi Mikko Martikainen

16.01.2018

Terveisiä tiimiltämme

Vuodenvaihteessa tiimiämme kasvattanut Mikko Martikainen on vahva myynnin ja markkinoinnin osaaja, jolle Systam paljastui yllättävänkin tutuksi.

Aiemmin Eatonin EMEA alueen tuotepäällikkönä toiminut Mikko on kerännyt kokemusta myynnistä sekä tuotemarkkinoinnista useassa eri roolissa.

Kasvussa oleva Systam houkutteli ajatuksella ketterämmästä yrityksestä, jossa vaikuttaminen ja työn tulos olisi enemmän omissa käsissä.

Uudelta työltä odotan eniten sitä, että voin tuoda Systamille kokemustani ja tietotaitoani sekä auttaa yritystä kehittymään ja kasvamaan entistä tehokkaammin.

Uudessa roolissaan liiketoiminnan kehittämisen parissa, Mikko tulee olemaan paljon tekemisissä kumppaniemme sekä suorien asiakkaidemme kanssa. Lisäksi yrityksemme sisäisien toimintamallien ja prosessien kehittäminen kuuluu Mikon toimenkuvaan.

Siirtyminen Systamille sujui pehmeästi, olihan vastassa yllättäen enemmänkin tuttuja kasvoja. Sovellusarkkitehtimme Mihail suoritti asepalvelusta Mikon kanssa samassa joukkueessa Riihimäellä yli kymmenen vuotta sitten.

Toimiston ulkopuolella Mikon kädet pitävät kiireisinä perhe ja erityisesti reipas puolitoistavuotias poika. Tilanteen salliessa miehen voi myös löytää sählyhallista tai golfkentiltä.

Mikon pääset tapaamaan Tampereen ja Vantaan toimipisteissämme sekä asiakaskäynneillä.