Kea Tossavainen

Terveisiä tiimiltä: Kehityksemme uusin jäsen Kea

21.08.2019

Terveisiä tiimiltämme

Alkukesästä joukkoomme liittynyt junior developer Kea Tossavainen häärii mielellään myös muilla tonteilla ja pitää työtään Systamilla palkitsevana, koska kaikki työ hyödyttää suoraan asiakkaita.

Keväällä Lontoosta Suomeen muuttanut Kea löysi paikkansa nopeasti Tampereen toimistoltamme ohjelmistokehityksen parista. Vaikkei hänestä pitänyt tulla ohjelmoijaa, kun opinnot vuonna 2014 Sussexin yliopistossa alkoivat.

Lähdin alun perin opiskelemaan sillä ajatuksella, että isona minusta tulee peligraafikko. Opiskelujen edetessä tuli kuitenkin koko ajan selvemmäksi, että minulla ei ole minkäänlaista visuaalista silmää, ja ihastuin ohjelmistokehitykseen ja ohjelmointiin.

Systamilla Keaa houkuttelivat mukavat työkaverit, mahdollisuus päästä tekemään monia asioita sekä kiinnostava tuote.

Työhaastattelusta jäi sellainen olo, että näiden ihmisten kanssa olisi mahtava tehdä töitä. Minulle työpaikalla tärkeää on motivoivat ihmiset ja mahdollisuus oppia uutta. Systamilla työskentely on myös palkitsevaa, koska kaikki mitä teen hyödyttää oikeita asiakkaita ja vie projekteja eteenpäin.

Aikaisemmissa töissään Kea on kerännyt kokemusta niin markkinoinnin ja viestinnän kentältä kuin ohjelmistoinsinöörin töistä. Kea nauttii, että pääsee työssään hyödyntämään monipuolista kokemustaan ja työntää sormensa mielellään kaikkeen mahdolliseen; myös vapaa-aikanaan.

Teen paljon käsitöitä. Tällä hetkellä neulon paljon ja työn alla on vaatteita tuttavapiiriin syntyville lapsille. Tykkään myös tehdä kosmetiikkatuotteita ja joulukortteja. Käytän ison osan ajastani järjestötoimintaan ja käyn epäsäännöllisen säännöllisesti joogatunneilla.

Entä tulevaisuuden urahaaveet?

Minusta piti tulla isona leppäkerttu, mutta en ole vielä keksinyt miten luon siitä itselleni uran.

Tervetuloa Kea!