Versio 0.32.38+223

Systam Rooms

Julkaistu 19.4.2024

Päivitykset ja muutokset palvelussa

Uusia ominaisuuksia ja parannuksia

  • Uusi ominaisuus: Energiansäästäjä! Voit nyt asettaa näyttösi siirtymään energiansäästötilaan työajan ulkopuolella, säästäen jopa 50 % energiaa hiljaisina aikoina. Aktivoi ominaisuus ja aseta aktiiviset työaikasi Systam One -hallintapaneelissa (Dashbord). Katso ohjeet täältä.
  • Philipsin näytöillä on myös oma virransäästötilansa, joka on aiheuttanut meille ja Rooms-sovelluksen toiminnalle harmaita hiuksia. Jos olet määrittänyt näytöt käyttämään niiden omaa virransäästötilaa, älä huolestu. Jatkossa kun laite herää virransäästötilasta, se yhdistää oikein ja luotettavasti Systamin palveluihin. Suosittelemme silti käyttämään meidän toimintoamme (koska se nyt vaan on parempi).
  • Teimme muutoksia painikkeeseen, jolla vahvistetaan varaus näytöltä. Aiemmin painikkeessa luki ”Aloita varaus”, mutta muutimme sen muotoon ”Vahvista varaus”. Järkeenkäypää, eikö? Varauksen vahvistamisen vaatiminen on valinnainen ominaisuus, joka voidaan ottaa käyttöön yksittäisille näytöille Systam One -hallintapaneelissa.
  • Ja mitä tulee hallintapaneeliin, olemme uudistaneet sen asetukset -valikon (Settings). Emme olleet täysin tyytyväisiä tuotteiden asetusten käytettävyyteen, joten kokosimme kaikki asetukset yhteen paikkaan päävalikkoon uudistaen samalla valikon asettelua. Kurkkaa muutokset hallintapaneelissa.