Julkinen sektori, Toimistot ja yrityskiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt

Systam Visit -palvelumme paransi vierailujen hallintaa ja asiakaskokemusta Senaatin pääkonttorilla ja on siitä lähtien löytänyt paikkansa myös useissa muissa Senaatin omistamissa kiinteistöissä ympäri Suomea.

Vierailijahallinta Senaatin pääkonttorilla

Palvelu käytössä myös useissa muissa Senaatin omistamissa kiinteistöissä

Automaattiset ilmoitukset sekä vieraille että vastaanottajille

Sujuva ja miellyttävä vierailukokemus

Vierailujen hallinnalla parempia asiakaskokemuksia

Senaatti on Suomen valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani, joka luo asiakkaidensa kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaa niiden ylläpidosta. Loistavat kokemukset ja toimiva työympäristö ovat selviö myös Senaatin omalla pääkonttorilla Helsingin Lintulahdenkadulla, johon he valitsivat Systam Visit -palvelumme vierailujen hallintaan sekä hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen tiloissa asioiville vierailijoille.

“Systam Visit -palvelu on tarjonnut meille tavan huomioida vierailijamme paremmin. Lähetämme heille automaattisen viestin saapumisohjeineen, tuomme itsepalvelun avulla yhden sujuvan tavan lisää kirjautua saapuneeksi sekä pystymme pitämään vierailuihin liittyvät tiedot paremmin saatavilla. Voin kokemukseni perusteella suositella Systam Visit -palvelua myös muille, jotka haluavat parantaa vierailijahallintaa ja vierailijoiden asiakaskokemusta.“

Ilari Huhtamäki

tuotepäällikkö, Senaatti-kiinteistöt

Mukautuvan palvelumme hyödyt erilaisille kiinteistöille on Senaatilla nähty merkittäviksi, ja siksi Systam Visit -palvelumme onkin käytössä jo useissa Senaatin omistamissa kiinteistöissä ympäri Suomea.

Systam kumppanina

Yhteistyö hankintojen ja käyttöönottojen osalta on Senaatilla koettu mutkattomaksi ja sujuvaksi. Olemme onnistuneet löytämään oikeat ratkaisut kohteiden erityistarpeiden mukaan sekä muodostamaan joustavan ja luotettavan kumppanuuden.

”Kumppanina Systam on meille luonteva, koska arvostamme hyvää palvelua, sujuvaa yhteistyötä ja luotettavasti toimivia palveluratkaisuja. Palvelu on ollut ammattitaitoisesti hoidettua ja toimitukset ovat toteutuneet joustavasti sekä sovitun mukaisesti.”

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Verkkosivut

Ratkaisumme Senaatin pääkonttorilla

Systam Visit -vierailijahallinta

  • Työkalut aulapalvelulle vierailujen hallintaan.
  • Monipuolinen hallinnan ja raportoinnin näkymä.
  • Vieraan ennakkoviestit ja nopea kirjautuminen QR-koodilla.
  • Itsepalvelupääte Systam X integroidulla QR-koodin lukijalla ja vierailijakorttitulostimella.
  • Automaattiset ilmoitukset sekä vieraalle että vastaanottajalle.
  • Integraatio tilavarausjärjestelmään.
  • Yhteiskäyttöisten tilojen varaushallinta.

Tutustu myös

Katso kaikki referenssit