33 Tiimimme vahvistuu | Systam Oy - Parempi vierailukokemus turvallisemmin ja tehokkaammin

Tiimimme vahvistuu

Mikään ei saa syksyä paremmin käyntiin kuin hyvät uutiset, ja niitä onneksi riittää. Värikäs joukkomme saa uuden osaavan jäsenen, jolta ei intoa ja kokemusta puutu.

Mihail Petrov, tuttavallisesti myös Misha, on Systamin uusi kokenut sovellusarkkitehti, jonka pääpaino on tietokanta-, integraatio- ja palvelinarkkitehtuurin kehittämisessä.

Kymmenen vuoden aikaisempi kokemus sovellusasiantuntijana ja tuotepäällikkönä on juurruttanut Mishan alan asiantuntijaksi, joka nauttii saadessaan luoda uutta ja entistä parempaa. Ja sehän Systamilla onnistuu.

Nautin tuotekehityksestä ja tuotekehityksen johtamisesta. Systam vaikutti mielenkiintoiselta ja eteenpäin pyrkivältä yritykseltä. Tykkään tehdä töitä sopivan pienessä tiimissä, jossa yksittäisellä tekijällä on suuri vaikutus lopputulokseen.

Työn vastapainona Mishaan voi törmätä jalkapallo- ja tenniskentällä sekä frisbee-golf radalla, mutta kotonaan hän saattaa syventyä vaikkapa piirtämiseen tai historiaan.

Olemme iloisia saamastamme vahvistuksesta, sillä Systamin vauhti sen kuin kiihtyy. Kasvava toimintamme pitää kaikki vapaat kädet kiireisinä ja meiltä tulet löytämään paikkoja hyville tekijöille jatkossakin.

Mishan löydät Tampereen toimistoltamme Hermiasta.