Me olemme Systam!

Olemme täysin riippumaton suomalainen korkeanteknologian yritys ja keskittyneet itse kehittämiimme vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuihin.

Vahva osaamisemme tarkalla alueella mahdollistaa parhaan mahdollisen palvelun ja tietotaidon tarjoamisen asiakkaillemme.

Tiimimme koostuu alan huippuosaajista, jotka tykkäävät työstään! Puhallamme täysillä yhteen hiileen mutta arvostamme myös yksilöllisyyttä. Systamilla jokainen on oma persoonansa ja se saa myös näkyä!

Ota yhteyttä niin jutellaan!


Kotimainen edelläkävijä jo vuodesta 2007

Systamin juuret ulottuvat kymmenen vuoden päähän, jolloin syntyi ensimmäinen versio Systam Respa -palvelusta, ensimmäinen laatuaan koko Suomessa. Siitä lähtien me Systamissa olemme ottaneen asiaksemme tarjota 100% suomalaista palvelua suunnittelusta kokoonpanoon. Palveluillemme onkin myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Juurilleen uskollisena pääkonttorimme löytyy edelleen Tampereelta.

Alansa asiantuntija

Olemme tarjonneet älykkäitä automatisoituja vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuja jo kymmenen vuoden ajan ja keskittämällä osaamisemme olemme pystyneet kasvamaan alan asiantuntijaksi.

Tehdään eikä meinata

Kun asiakkaamme saa avullamme tehostettua toimintaansa ja palveluansa, on työmme tehty. Tehokkuus ei ole vain sanahelinää, se on tapamme toimia. Se näkyy sekä kehittämissämme ratkaisuissa että päivittäisessä työskentelyssämme.

Ihmisläheisiä ratkaisuja

Meillä palvelusta vastaavat ihmiset. Tekniikan ei myöskään tarvitse olla vaikeaa. Tarjoamiamme ratkaisujen avain on helppokäyttöisyys. Niitä osaavat käyttää kaikki – aikaisempaan tietotekniseen osaamiseen katsomatta.