ME OLEMME SYSTAM

Systam Oy on vuodesta 2006 toiminut suomalainen korkeanteknologian yritys, joka on keskittynyt itse kehittämiinsä vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuihin. Yli 400 suomalaista yritystä luottaa palveluihimme ja ratkaisujemme avulla kirjautuu suomessa satoja tuhansia vierailijoita vuosittain.

Luotettava kumppani jo yli 13 vuoden kokemuksella

Markkinajohtajaksi ei päästä yksin. Uskomme, että menestyksemme avain on vahva keskittyminen ydinosaamiseemme sekä hyvä kumppanuus asiakkaidemme kanssa.

Osaavalla tiimillämme on yhteensä jo yli 50 vuoden kokemus vierailijahallinnan ja perehdyttämisen palvelujen tuottamisesta yli 400 yrityksen tarpeisiin.

Kotimainen palvelu

Palvelujemme tuottaminen Suomessa on meille arvovalinta. Haluamme tukea kotimaista työtä, varmistaa palvelumme laadun sekä pitää langat tiiviisti omissa käsissämme. Kotimaisuudestamme kertoo palveluillemme myönnetty Avainlippu-tunnus.

Palvelumme tuotetaan Suomesta suomalaisesta palvelinkeskuksesta, eikä tietoja jaeta muualle.

Kattava suunnittelu, käyttönotto, kehitys ja tuki

Hyvä palvelu ei pääty myyntiin. Yhtä tärkeää on kykymme tuottaa, tukea ja jatkokehittää tuotteitamme. Tarjoamme asiakkaillemme aina kattavan projektoinnin sekä jatkuvasti kehittyvät palvelut.

Tuessamme sinulle vastaa oma asiantunteva henkilökuntamme. Juuri se, joka tuntee palvelun kuin omat taskunsa.

Me teemme töitä, jotta sinä voit keskittyä omaasi.

100 % tyytyväisyystakuu

Emme anna tyhjiä lupauksia. Otamme aidosti vastuun, että Te asiakkaanamme olette tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin. Varmistamme sen säännöllisellä asiakasyhteydenpidolla, jonka lisäksi keräämme palautetta palvelujemme eri käyttäjäryhmiltä. Kartoitamme kokemuksia aina projektin kulusta tukipalvelujemme käyttöön.

Palautteet ja kehitysideat käymme yhdessä läpi. Jos on ongelma, me ratkaisemme sen. Ei muttia, vaan aitoa halua etsiä yhdessä keinot toimivaan lopputulokseen. Voimme esimerkiksi tarjota uusia toimintoja, uudistaa palvelua tai hyvittää suoraan palvelumaksuissa. Mitä se vaatiikaan, sillä meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat.

Systam palveluksessanne

 


 

Toimipisteemme

TAMPERE

Hermiankatu 6 A
33720 Tampere

Showroom

VANTAA

Jaakonkatu 3
01620 Vantaa

Showroom

HOLLOLA

Keskikankaantie 21
15860 Hollola