Me olemme Systam

Systam Oy on vuodesta 2006 toiminut suomalainen korkeanteknologian yritys, joka on keskittynyt itse kehittämiinsä vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuihin. Yli 400 suomalaista yritystä luottaa palveluihimme ja ratkaisujemme avulla kirjautuu suomessa satoja tuhansia vierailijoita vuosittain.

LUOTETTAVA KUMPPANI YLI 12 VUODEN KOKEMUKSELLA

Markkinajohtajaksi ei päästä yksin. Uskomme, että menestyksemme avain on vahva keskittyminen ydinosaamiseemme sekä hyvä kumppanuus asiakkaidemme kanssa.

Osaavalla tiimillämme on yhteensä jo yli 50 vuoden kokemus vierailijahallinnan ja perehdyttämisen palvelujen tuottamisesta yli 400 yrityksen tarpeisiin.

Kotimainen palvelu
ja tuki

Palvelujemme tuottaminen Suomessa on meille arvovalinta. Haluamme tukea kotimaista työtä, varmistaa palvelumme laadun sekä pitää langat tiiviisti omissa käsissämme. Kotimaisuudestamme kertoo palveluillemme myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tuessamme sinulle vastaa oma asiantunteva henkilökuntamme. Juuri se, joka tuntee palvelun kuin omat taskunsa.

Vahva kehitys ja kattava projektointi

Hyvä palvelu ei pääty myyntiin. Yhtä tärkeää on kykymme tuottaa, tukea ja jatkokehittää tuotteitamme. Tarjoamme asiakkaillemme aina kattavan projektoinnin sekä jatkuvasti kehittyvät palvelut.

Me teemme töitä, jotta sinä voit keskittyä omaasi.

 


 

TOIMIPISTEEMME

TAMPERE

Hermiankatu 8 D
33720 Tampere

Showroom

Vantaa

Jaakonkatu 3
01620 Vantaa

Showroom

Hollola

Keskikankaantie 21
15860 Hollola