Me olemme Systam!

Kumppanisi vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuissa.

Vahva osaamisemme tarkalla alueella mahdollistaa parhaan mahdollisen palvelun ja tietotaidon tarjoamisen asiakkaillemme.

Tiimimme koostuu alan huippuosaajista, jotka tykkäävät työstään! Puhallamme täysillä yhteen hiileen mutta arvostamme myös yksilöllisyyttä. Systamilla jokainen on oma persoonansa ja se saa myös näkyä!

Ota yhteyttä niin jutellaan!


Kotimainen edelläkävijä jo vuodesta 2007

Tarjoamme asiakkaillemme 100% suomalaista palvelua suunnittelusta kokoonpanoon. Kotimaisuudestamme kertoo palveluillemme myönnetty Avainlippu-tunnus.

Alansa asiantuntija

Yli kymmenen vuoden kokemuksemme vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuissa on kasvattanut meidät alan asiantuntijaksi. 

Haluamme auttaa sinua parantamaan palvelua

Kun asiakkaamme saa avullamme tehostettua toimintaansa ja palveluansa, on työmme tehty. Tehokkuus ei ole vain sanahelinää, se on tapamme toimia. Se näkyy sekä kehittämissämme ratkaisuissa että päivittäisessä työskentelyssämme.

Ihmisläheisiä ratkaisuja

Meillä palvelusta vastaavat ihmiset. Tekniikan ei myöskään tarvitse olla vaikeaa. Tarjoamiamme ratkaisujen avain on helppokäyttöisyys. Niitä osaavat käyttää kaikki – aikaisempaan tietotekniseen osaamiseen katsomatta.