Miksi teollisuuden yritykset valitsevat Systamin?

14.08.2023

Blogit

Teollisuuden sektori koostuu erilaisista toimijoista ja laitoksista, joita yhdistää omistautunut henkilökunta ja vastuu turvallisuuskäytännöistä ja -säännöistä. Sisäänkäynnit ja vastaanotot, aulapalvelulla tai ilman, ovat merkittävä osa jokaisen teollisuuslaitoksen päivittäistä arkea. Turvallisen vierailijaliikenteen varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, erityisesti teollisuuden alalla. Siksi älykkäät vierailijahallintapalvelut, kuten Systam Visit, ovat jo välttämättömyys vieraiden vastaanottamiseksi niin toimistotiloissa kuin lastaussatamilla.

Nämä 5 vierailijahallinnan toiminnallisuutta ovat hyödyksi erityisesti teollisuusalan yrityksille

1. Helppo saapuminen ja kirjautuminen

Kutsutut vierailijat saavat automaattisen ennakkoviestin saapumisohjeilla, mikä helpottaa erityisesti monimutkaisempiin kohteisiin löytämistä. Näkyvään paikkaan sijoitettu itsepalvelupääte selkeine ohjeineen huolehtii vastaanoton ympäri vuorokauden. Ennakkoviestin yksilöllisen koodin (esim. QR-koodin) avulla kirjautuminen vie vain muutaman sekunnin. Kirjautumisen jälkeen vastaanottaja saa automaattisen ilmoituksen vierailijan saapumisesta ja voi noutaa vieraansa aulasta.

Korkealaatuiset Systam-itsepalvelupäätteet ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja ne mahdollistavat sekä kutsuttujen että yllättävien vierailijoiden itsepalvelukirjautumisen.

2. Turvallisuusperehdytykset ennen vierailua

Teollisuudessa käytetään raskasta koneistoa, jolloin turvallisuuden huomioon ottaminen on ensisijaisen tärkeää sekä työntekijöille että vierailijoille. Systam Pass on digitaalinen perehdytyspalvelu, joka yhdessä Systam Visitin kanssa mahdollistaa turvallisuuskoulutusten suorittamisen ennen vierailua tai paikan päällä itsepalvelupäätteellä.

Dokumentoidulla suoritusmerkinnällä huolehditaan turvallisuudesta ja vastuista kaikille osapuolille.

3. Suojaa sekä tiloja että ihmisiä

Sähköinen vierailujen hallinta on ainoa tapa valvoa, kuka pääsee tiloihisi sekä tietää tarkalleen, kuka on paikalla. Onnettomuus- tai hätätilanteissa on tärkeää tietää tarkka henkilömäärä tiloissa, heidän mahdollinen sijaintinsa ja henkilökohtaiset tiedot. Reaaliaikainen ja helposti saatavilla oleva tieto parantaa turvallisuutta, erityisesti tilanteissa, joissa tarvitaan evakuointia tiloista.

4. Sujuva kulku urakoitsijoille ja kuljettajille

Mahdollista urakoitsijoiden, kuljettajien ja muiden palveluntuottajien tehokas kulku sisään ja ulos. Kulkua voidaan rajoittaa halutuille alueille esimerkiksi perehdytysten avulla. Kuljettajilta voidaan vaatia hyväksytty perehdytys ennen pääsyä tavaraliikenne- tai logistiikka-alueelle. Systam Visitin avulla hallitset eri ryhmien vierailuja tiloissasi ja varmistat tarvittavien turvallisuusohjeiden noudattamisen.

5. Parempi vierailukokemus

Vierailijakokemukseen vaikuttaa moni asia, mutta saapuvalle vieraallesi keskeistä on helppous ja sujuvuus. Sähköisen vierailijahallinnan palvelun automaattiset ennakkoviestit, saapumisilmoitukset ja mahdollisuus nopeaan itsepalvelukirjautumiseen varmistavat vieraille vaivattoman saapumisen ja positiivisen vierailukokemuksen.

Yhteenvetona

Hyvä vierailijahallinnan palvelu huolehtii turvallisuudesta, täyttää lain asettamat vaatimukset, lisää työn tuottavuutta sekä varmistaa loistavan ensivaikutelman. Riippumatta siitä, kuinka monta yksikköä tai toimipistettä sinulla on ympäri maailman, se tallentaa kaikki tiedot keskitetysti pilveen. Kun sinulla on käytössäsi sähköinen vierailijahallinta, on tietojen tallennus turvallista ja tarvittavat tiedot saatavissa reaaliaikaisena aina kun niitä tarvitaan.

Teollisuuden yrityksille sähköisen vierailujen hallinnan hyödyt ovat merkittävät. Se automatisoi prosesseja, lisää turvallisuutta ja antaa henkilökunnallesi enemmän aikaa keskittyä olennaiseen.

Sana asiakkailtamme

Miksi valita meidät? Asiakkaamme Euroports Finland Oy on Suomen johtava täyden palvelun satamaoperaattori, johon kuuluvat Euroports Rauma, Euroports Pietarsaari ja Euroports Logistics. Euroports Finland tarjoaa asiakkailleen ahtaus-, varastointi- ja huolintapalveluita sekä näihin toimintoihin liittyviä oheispalveluja. Turvallisuus on Europortsille avaintekijä, joka haluttiin huomioida myös vierailujen hallinnassa. Systam Visit ja Pass ovat vuodesta 2015 yhdessä sataman kulunvalvonnan kanssa varmistaneet yrityksen vieraille sujuvan saapumisen sekä turvallisuusohjeiden läpikäynnin.

“Kuulemme usein vierailta, että harvassa paikassa asiat toimivat näin helposti. Lisäksi tärkeä näkökulma on turvallisuus. Kun vierailu lähtee liikkeelle turvallisuusperehdytyksellä, antaa se vahvan viestin työturvallisuuden tärkeydestä meillä Europortsilla.“

Jarmo Kivi

Turvallisuuspäällikkö, Euroports Rauma Oy

Kerromme mielellämme, miten voimme auttaa yritystäsi saavuttamaan turvallisen ja sujuvan vierailijaliikenteen.

Lue myös

Katso kaikki ajankohtaiset

NIS2-direktiivi asettaa uudet tietoturvastandardit vierailujen hallintaan

GDPR-säädösten vaietut vaikutukset

Asiakastarina: Kesko paransi tilojensa hallintaa ovenpielinäytöillä – ja sai etuja, joita ei osannut edes odottaa

4 vinkkiä kiinteistöomistajille – Näin lisäät vuokralaistesi tyytyväisyyttä