Systam 15 vuotta! Uudistimme brändimme ja palvelumme

08.12.2021

Uutiset

Teini-ikä on muutosten aikaa. Saavutimme 23.11. varhaiskypsän 15 vuoden iän, iso hurraa meille! Matkamme varrelle on mahtunut kasvamista, oppimista, haasteita ja onnistumisia, jotka ovat auttaneet meitä löytämään oman polkumme. Ja nyt on täydellinen hetki saattaa tuon kasvun aikaansaama uudistunut brändimme päivänvaloon.

Onnellisia polkuja

Polut ovat aina olleet tekemisemme ytimessä. Oli kyseessä palvelumme sujuva vierailupolku, yhteinen polku asiakkaidemme kanssa tai henkilökohtaiset polkumme Systamin sisällä, ajatus onnellisesta polusta ja loistavista kokemuksista ohjaa meitä kaikessa tekemisessämme. Siksi kiteytimme sen uudeksi sloganiksemme.

Me Systamilla luomme ratkaisuja sujuvaan ihmisten ja tiedon liikkumiseen, jotta asiakkaamme voivat loistaa ja toimia tehokkaammin.

Uudistuneet palvelut ja nimet

Palvelumme vierailijahallinnasta digitaaliseen perehdyttämiseen ja toimivampiin työympäristöihin lisäävät turvallisuutta, tuottavat hyviä kokemuksia ja vähentävät turhaa säätöä. Paketoimme ne kolmeen selkeään kokonaisuuteen, jotka viihtyvät hyvin myös yhdessä.

Systam Visit -vierailijahallinta – Tarjoa paras mahdollinen vierailukokemus turvallisesti ja tehokkaasti

Systam Respa vierailijahallinnan palvelumme on nyt Systam Visit, jotta voimme jatkossa palvella selkeämmin myös kansainvälisiä asiakkaitamme. Mutta ei huolta. Tuttu ja paikkansa vakiinnuttanut Respa-nimi säilyy laitekantamme nimissä Respa X ja Respa Lite jne. -muodossa.

Systam Pass -digitaalinen perehdytys – Perehdytä helposti, digitaalisesti ja todennettavasti, mitä vain, milloin vain

Systam Pass perehdyttämisen palvelu säilyy ennallaan mahdollistaen entistä monipuolisemman käytön lukuisiin eri tarpeisiin; aina työmaiden turvallisuusperehdytyksistä uusien työntekijöiden perehdyttämiseen.

Systam Workplace -älykkäät ratkaisut – Optimoi työympäristösi ja paranna työnteon kokemuksia ja tehokkuutta

Kolmikkomme uusin tulokas Systam Workplace -palvelu vastaa älykkään toimiston vaatimuksiin ja integraatiohin. Se täydentää työympäristösi tehokkuutta ja joustavuutta esimerkiksi työpiste- ja huonevarauksilla, ovenpielinäytöillä, tarjoilutilauksilla tai infonäytöillä.

Tervetuloa jatkamaan yhteistä polkuamme kohti älykkäämpiä työympäristöjä!

Lue lisää

Katso kaikki ajankohtaiset

Tule mukaan Morning with Securitas -tapahtumaan

GDPR-säädösten vaietut vaikutukset

Vuosi pakettiin

Esittelyssä Joonas – Software Developer