Vuosi pakettiin

18.12.2023

Uutiset

Systamin vuosi 2023

Yhteen vuoteen mahtuu paljon asioita, mutta samaan aikaan tuntuu, kuin edellisestä vuoden summauksesta olisi vain vilaus. Voitte miettiä tähän itse muita ajan kulun kliseitä, mutta niin ne vaan tuntuvat olevan oikeassa.

Vuosi 2023 oli markkinoilla edellisvuosia tasaisempi ja kaupankäynti selvästi vauhdittui kesän jälkeen. Rakennusalan vaikeudet näkyivät meilläkin jonkin verran, lähinnä projektien siirtymisenä tai toimitusten uudelleenmuotoiluna. Kokonaisuutena saavutimme tasaista kasvua ja vauhdittunutta vientitoimintaa.

Kulunutta vuotta voisi muutoin kuvata sanalla oppiminen. Oppimista on ollut niin uusien markkinoiden, toimintatapojen kuin teknologioidenkin suhteen. Oppiminen on innostavaa, vaikka toisinaan toimistolla lähinnä kaikui Sokratekselta lainattuna ”tiedän vain sen, etten tiedä”.

Tekoäly otti taas uusia kierroksia ja omat sisäiset viikoittaiset AI-palaverimme sekä yleisesti aiheesta puhuminen ovat avanneet ajatuksia ja tuoneet parempia tapoja työskennellä. Haussa ovat olleet myös kokemukset siitä, mihin tätä mullistusta voisi järkevästi hyödyntää. Ehkäpä parhaimmat oivallukset ovat olleet niitä, mitkä ovat tehostamisen tai ideoinnin ohella auttaneet tekemään päivästä mukavampaa – esimerkiksi helpottaneet teknistä dokumentaatiota.

Ensi vuosi tuo mukanaan Systamilla merkittäviä muutoksia. Olemme työskennelleet ahkerasti uuden teknologian saralla, josta ensimmäisenä näkymänä ovat meidän Systam Rooms -ovenpielinäytöt. Tuote on käyttäjälle helppo ymmärtää ja ottaa käyttöön. Mutta todellinen magiikka löytyy hyvästä alustasta ja toimintavarmuudesta. Kokonaisuus perustuu arkkitehtuuriin ja teknologioihin, jotka ovat puhtaalta pöydältä käyttötarkoitukseen parhaaksi valitsemiamme – ilman kompromisseja. Tekninen alusta harvoin asiakkaita kovin paljon kiinnosta, mutta meille tuotetalona se on pohja tulevaisuudelle.

Kaiken oppimisen ja innovoinnin ohella onnistuimme pitämään jalat maassa ja saimme jälleen kiittävää palautetta asiakkailtamme. Kokonaisarvosanamme asiakastyytyväisyydessä oli 4,4/5. Asiakkaista huolehtiminen on aina ollut toimintamme ytimessä ja pyrimme jatkossakin lunastamaan ja ylittämään lupauksemme. Kiitos kaikille teille, jotka olette tavalla tai toisella olleet matkassamme!

Innolla kohti vuotta 2024!

Rentouttavaa joulun aikaa toivottaen, Anssi ja systamilaiset.

Palvelemme myös välipäivinä

Myyntimme ja tukemme palvelevat normaalisti klo 8–16 joulun ja vuodenvaihteen arkipäivinä.

Lue myös

Katso kaikki ajankohtaiset

NIS2-direktiivi asettaa uudet tietoturvastandardit vierailujen hallintaan

Tule mukaan Morning with Securitas -tapahtumaan

GDPR-säädösten vaietut vaikutukset

Esittelyssä Joonas – Software Developer