Julkinen sektori

Lempäälän kunta

2020 valmistunut Lempäälä-talo kutsuu kuntalaisia viihtymään ja asioimaan monipuolisten palvelujen äärelle. Systam Visit -palvelumme tarjoaa sujuvan ilmoittautumisen talossa sijaitsevan palvelukäytävän asiakkaille samalla helpottaen henkilökunnan arkea vierailujen hallinnassa.

Täysin automatisoitu vierailujen hallinta

Itsepalvelukirjautuminen ja automaattinen viesti vastaanottajalle

Suunniteltujen vierailujen ilmoittaminen helposti integraatiolla tilavarausjärjestelmän kautta

Sujuva ja miellyttävä asiakaskokemus

Sujuvaa asiakaspalvelua Lempäälä-talolla

Kasvavan ja kehittyvän Lempäälän kunnan keskiössä sijaitseva 2020 valmistunut Lempäälä-talo on moderni keskus kunnan erilaisia palveluja. Talosta löytyy muun muassa Palvelukäytävä, jossa kuntalaisille tarjotaan niin kunnan kuin valtion palveluita osaavan henkilökunnan toimesta. Talon yhteydessä luodut uudet toimintamallit asettivat kuitenkin haasteita sille, miten asiantuntijoille välitetään tieto aulaan saapuneista asiakkaista.

Toimivimmaksi ratkaisuksi Lempäälän kunnalla nähtiin Systam Visit -palvelumme. Yhteistyö aloitettiin määrittelemällä tarpeita vastaavat toiminnot ja laitteet. Nyt palvelukäytävän saapumistilaan sijoitettu itsepalvelupääte vastaanottaa ja opastaa ilmoittautumisen sekä välittää tiedon saapuneista asiakkaista asiantuntijolle huolehtien samalla turvallisesta ja kattavasta tietojen tallennuksesta.

“Suurin hyöty meille on, että asiakkaamme voivat nyt helposti ja itsenäisesti ilmoittautua asiantuntijoillemme. Vastaanottavalle henkilölle välittyvä ilmoitus asiakkaan saapumisesta, niin tekstiviestinä kuin sähköpostilla on lisäksi erinomainen toiminto.“

Emmi Ikonen

Palvelukoordinaattori, Lempäälän kunta

Vierailujen hallinta on Lempäälä-talolla yhdistetty erilliseen tilavarausjärjestelmään, jolloin ennakkoon suunnitellut tapaamiset välittyvät tilavarauksen yhteydessä myös Systam Visit -palveluun. Sen ansiosta saapuvat vieraat saavat päivää ennen vierailua automaattisen ennakkoviestin saapumisohjeineen sekä nopean ilmoittautumisen mahdollistavan QR-koodin.

Systam kumppanina

Kumppanina olemme jääneet lempääläläisten mieleen asiakasystävällisenä toimijana, joka tarjosi hyvän startin palvelujen käyttöönottoon ja on lunastanut jatkuvan yhteistyön odotuksia olemalla läsnä sekä auttamalla esiin nousseissa kysymyksissä.

”Toimitus järjestyi aikataulussa ja käyttöönotossa saimme koulutusta. Palvelu on helppokäyttöinen, niin asiakkaalle kuin pääkäyttäjälle ja jos on kysyttävää, tulee vastaus yleensä todella nopeasti.”

Lempäälä on yli 24 000 asukkaan kunta. Kuntakonserni työllistää noin 1400 työntekijää. Elinvoimaselvityksen mukaan Lempäälän elinvoimaluku on Tampereen seudunparhaimpia ja teemme aktiivisesti yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa tavoitteena elinvoimainen ja kehittyvä kunta. Lempäälä on yksi Suomen keskeisimmistä paikoista asua, elää ja yrittää. Lempäälä on ainutlaatuinen sekoitus kehittyvää ja nykyaikaista asuinympäristöä sekä kaunista maaseutua järvineen ja virkistysalueineen. #kyllä #yhdessä #edelläkävijä

Verkkosivut

Ratkaisumme Lempäälä-talolla

Systam Visit -vierailijahallinta

  • Suunniteltujen vierailujen ilmoittaminen tilavarausten yhteydessä.
  • Monipuolinen hallinnan ja raportoinnin näkymä.
  • Vieraan ennakkoviestit ja nopea kirjautuminen QR-koodilla.
  • Itsepalvelupääte Systam X integroidulla QR-koodin lukijalla ja vierailijakorttitulostimella.
  • Automaattiset ilmoitukset sekä vieraalle että vastaanottajalle.

Tutustu myös

Katso kaikki referenssit