Automatisoi aulasi ja turvallisuusperehdytykset vain 500 €/kk

Säästä teollisuuskiinteistön ylläpidossa ja tehosta henkilökunnan arkea automatisoimalla vierailijaliikenteen hallinta ja perehdyttäminen. Kampanjahinta voimassa rajoitetun ajan!

Hallitse ja perehdytä vierailijoita, urakoitsijoita ja muuta liikennettä

Oli kyseessä tuotantolaitoksen vierailijat, työmailla liikkuvat urakoitsijat tai palveluntuottajat, Systam Visit -vierailijahallinta ja Systam Pass -digitaaliset perehdytykset automatisoivat vieraiden vastaanoton ja turvallisuusperehdytykset. Varmistaen samalla tietoturvallisen tietojen tallennuksen GDPR, NIS2 ja auditointivaatimusten mukaisesti.

Kun otat meihin yhteyttä syyskuun aikana, saat kaiken tarvittavan vierailijoiden hallintaan ja perehdyttämiseen (sis. Visit- ja Pass-palvelut sekä Systam X -itsepalvelupäätteen) pakettihintaan 500 €/kk. Tartu nyt tarjoukseen!

Miksi vierailijahallintaa?

Nykyisessä maailmassa jokaisen teollisuustoimijan tulisi tietää, keitä heidän tiloissaan liikkuu sekä olla kiinnostunut, millaisen kokemuksen vierailijat saavat. Systam Visit tekee vierailujen hallinnasta vaivatonta ja varmistaa loistavan ensivaikutelman. Palvelu soveltuu satunnaisten vieraiden vastaanotosta aina tuhansiin päivittäisiin kävijöihin, itsepalveluna tai aulan apuna.

Ratkaisumme teollisuudelle

Kylmäaula

• Automatisoi kaikki aulan toiminnot
• Ei henkilöstökuluja
• Itsepalvelupäätteet saatavilla 24/7
• Nopea ja turvallinen sisäänkirjautuminen itsenäisesti
• Vakioi ja automatisoi perehdytykset
• Korkea tietoturva ja laaja raportointi

Miehitetty aula

• Tehosta aulan työskentelyä web-pohjaisella työkalulla ja itsepalvelupäätteillä
• Ei enää paperilomakkeita tai Exceleitä
• Käytä työaika tuottavampiin tehtäviin
• Vakioi ja automatisoi perehdytykset
• Korkea tietoturva ja laaja raportointi

Ota meihin yhteyttä ja hyödynnä kampanja

Vierailijahallinnan hyödyt

Vierailijalle

Parempi vierailukokemus ohjeistetulla saapumisella ja nopealla kirjautumisella

Henkilökunnalle

Helppo ja vaivaton tapa kutsua vieraita ja varmistaa hyvä ensikosketus

Organisaatiolle

Turvallisempi tapa toimia pienemmillä kustannuksilla

“Kuulemme usein vierailta, että harvassa paikassa asiat toimivat näin helposti. Lisäksi tärkeä näkökulma on turvallisuus. Kun vierailu lähtee liikkeelle turvallisuusperehdytyksellä, antaa se vahvan viestin työturvallisuuden tärkeydestä meillä Europortsilla.“

Jarmo Kivi

Turvallisuuspäällikkö, Euroports Rauma Oy

Systam Respa -itsepalvelupääte tekee yrityksen vieraiden kirjautumisesta sujuvaa.

Tyylikkäät vaihtoehdot itsepalveluun

Laadukkaat Suomessa suunnitellut ja valmistetut Systam -itsepalvelupäätteet mahdollistavat kutsuttujen ja odottamattomien vierailijoiden omatoimisen kirjautumisen. Laitteet voivat toimia joko aulahenkilökunnan apuna tai ns. kylmäaulana, täysin itsenäisesti. Yritysilmeen mukaisesti personoidut päätteet antavat edustavan ja brändisi mukaisen kuvan. Saat meiltä myös kaikki tarvikkeet kuten vierailijakortit.

Perehdytä, niin että suorituksista jää jälki

Systam Visit -palveluun liitettävä Systam Pass on digitaalinen perehdytyspalvelu, joka mahdollistaa aina valmiit sisällöt, ajasta ja paikasta riippumattoman suorittamisen sekä luotettavan dokumentoinnin.

Turvallisuusperehdytykset voidaan käydä läpi ennen saapumista esim. mobiililaitteella tai paikan päällä itsepalvelupäätteellä. Perehdytysten voimassaolo tarkistetaan jokaisella kirjautumisella, helpottaen esim. urakoitsijoiden hallintaa sekä turvallista liikkumista.

Teollisuuslaitokset, Toimistot ja yrityskiinteistöt

ABB Marine and Ports

Systam Visit ja Pass -kokonaisuus ratkaisi vierailijoiden vaivattoman vastaanoton sekä profiloidun turvallisuusohjeiden läpikäynnin ABB:n Marine and Ports yksikössä.

Täydennä älykästä kiinteistöä integraatioilla

Sisäänkirjautumisen päätteeksi itsepalvelupääte opastaa vieraat oikeaan tilaan ja kerrokseen. Kulku lukituista porteista, ovista ja hisseistä voidaan mahdollistaa kulkukoodilla tai vierailijakortin QR-koodilla. Näin vierailijat löytää oikean tilan ja kerroksen itsenäisesti. Olemme myös KONE API ekosysteemin kumppani.

Palvelumme voidaan integroida laajasti myös muihin kiinteistön järjestelmiin, kuten pysäköintiin ja pysäköinnin valvontaan tai tilavarauksiin.

Kotimainen täyden palvelun kumppani

Systam Visit ja Pass palvelut ovat 100 % kotimaisia ja vastaamme itse niiden kehityksestä. Toimintamme perustuu kestäviin asiakassuhteisiin, joissa tuotamme arvoa yhteisen polun joka vaiheissa suunnittelusta käyttöönottoon, tukeen ja kehitykseen. Osaava tiimimme on rakentanut vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuja jo vuodesta 2006 ja 95 % asiakkaistamme on yhä yhteisellä polulla kanssamme.

Automatisoi vastaanottosi edullisella kampanjahinnalla

Ota meihin yhteyttä ennen syyskuun loppua, niin saat Systam Visit -vierailijahallinnan, Systam X -itsepalvelupäätteen ja Systam Pass -perehdytykset pakettihintaan alk. 500 €/kk. Tarjoushinta on voimassa kolmen vuoden sopimuskaudella.

Tutustu referensseihimme

Katso kaikki referenssit