Esittelyssä Eero – Tukitiimin Customer Solutions Specialist

05.02.2021

Terveisiä tiimiltämme

Tukitiimimme Eero Minkkinen on tekniikasta innostuva sosiaalinen tiimipelaaja, jonka musiikki pelasti urheilulta. Työssä Systamilla parasta on uuden oppiminen, positiivinen ja mutkaton yhteishenki sekä asiakkaiden kohtaaminen ja auttaminen.

Millainen on työnkuvasi ja tyypillinen päiväsi?

Työskentelen Systamin tukipalveluiden etulinjassa. Päivääni mahtuu usein tukipyyntöihin vastaamisen lisäksi asiakaskäyntejä sekä laitteiden huoltoa ja valmistelua. Osallistun myös palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen ja sotkeudun välillä vähän markkinointiinkin. Koskaan ei tiedä täysin mitä päivä tuo tullessaan.

Mikä houkutteli Systamilla?

Törmäsin hakuilmoitukseen LinkedIn:ssä ja homma vaikutti juuri sellaiselta, mitä olin pidempään etsinyt, eli teknistä asiakaspalvelua. En tiennyt Systamista mitään etukäteen mutta jo pikainen vilkaisu riitti vakuuttamaan firman sopivuuden minulle. Haku oli kuitenkin ollut jo hetken voimassa ja uskoin saavani viestin ”pahoittelut, mutta paikka on jo täytetty”. Ajattelin silti kokeilla onneani ja laittaa hakemuksen. Ja se kannatti!

Aiempi elämäsi?

Systamia edeltävä työelämäni on koostunut pääosin asiakaspalvelusta ja kaupan alasta. Olen myös toiminut usean vuoden järjestyksenvalvojana. Opintoja olen suorittanut Haaga-Helian kansainvälisen liiketalouden koulutuslinjalla, erikoistumisena markkinointi.

Tekninen osaamiseni on karttunut vuosien varrella lähinnä vapaa-ajalla, koska tekniikka on kiinnostanut. Ja kiinnostaa edelleen siinä määrin, että halusin sen pariin töihin.

Mikä on parasta työssäsi?

Aikaisemmat työni ovat olleet ison kokoluokan yrityksissä. Nyt on ollut hauska seurata (ja olla osallisena) pienemmän firman toimintaa, jossa apua saa helposti keneltä tahansa ja on sellainen mukava yhteiseen hiileen puhaltamisen meininki, vaikka kliseeltä kuulostaakin. Lisäksi saan tehdä ja opetella sellaisia hommia, mitkä ovat kiinnostaneet jo pidempään. Entiselle vuorotyöläiselle toimistotyöajat ovat myös hunajaa.

Asiakaskäynneillä on hauska nähdä uusia paikkoja ja ihmisiä sekä jeesata heitä ongelmissa ja kysymyksissä.

Ei tässä voi olla muuta kuin kiitollinen, kuinka onnekas on ollut. Etenkin kun miettii, ettei vuosi 2020 ollut maailmanlaajuisesti se mikään kaikkein paras.

Mitä puuhaat vapaa-aikanasi?

Vapaa-aika kuluu tällä hetkellä koronan vuoksi lähinnä kotona. Pelaan paljon tietokone- ja konsolipelejä ja kitaraakin tulee rämpyteltyä. Harrastuksiini kuuluu myös airsoft jo reilun kymmenen vuoden ajan. Talvisin käyn luistelemassa, mikäli sääolosuhteet sallivat.

Mitä muut eivät usein tiedä sinusta?

Olen Tampereen lätkämestari vuosimallia 98 ja vanha MVP (most valuable player). Sen jälkeen musiikki on pelastanut urheilulta.

Kiitos Eero!

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lue lisää tiimiläistemme tarinoita

Katso kaikki ajankohtaiset

Esittelyssä Joonas – Software Developer

Esittelyssä Emmi – Senior Digital Marketing Specialist

Esittelyssä Dimitri – DevOps

aleksis kermorgant

Esittelyssä Aleksis – Customer Success Specialist