33 Outotec Oyj | Systam Oy - Parempi vierailukokemus turvallisemmin ja tehokkaammin
Outotec
← Takaisin listaukseen

Outotec Oyj

Espoossa sijaitsevan Outotec-talon vieraita on vuoden 2014 loppupuolelta alkaen vastaanottanut ystävällisen aulapalvelun lisäksi myös Systam Respa -ratkaisu. Ratkaisulla on voitu helpottaa aulapalvelun laajaa toimenkuvaa sekä selkeyttää vierailijavastaanottoa. Erityisesti helppokäyttöinen QR-koodi on saanut kiitosta, sillä se nopeuttaa kirjautumista ja antaa vierailijalle edustavan kuvan yrityksestä.

Kohde

Outotec

Outotec on globaali prosessiratkaisuja ja -palveluita tarjoava teknologiayhtiö. Maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana Outotec on kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.

http://www.outotec.com

Ota yhteyttä

Systam Respa on vastannut tarpeisiimme erinomaisesti ja on tällä hetkellä tehokkaassa käytössä.

Kiinteistöjohtaja Erkko Malinen, Outotec Oyj

Toimiva ratkaisu edustavaan vierailijahallintaan

Ennen Respa-ratkaisua vieraat kirjoittivat tietonsa käsin vierailijalomakkeelle, mutta vanhanaikainen toimintatapa ei ollut linjassa huipputeknologiaa tuottavan Outotecin muiden käytänteiden kanssa. Tähän ongelmaan Respa-palvelu oli sopiva ratkaisu ja nyt vieraat kirjautuvat saapuneiksi Respan avulla.Tällä hetkellä Outotec Housen pääaulasta löytyy kaksi Respa Prestige -laitetta, sillä vierailijoita käy kiinteistössä paljon. Toinen kone onkin havaittu toimivaksi ruuhkahuippujen tasaamiseen. Kirjautumisen jälkeen laite tulostaa vierailijakortin ja ilmoittaa saapumisesta automaattisesti vierailun isännälle. Myös vierailijapysäköinti on helpottunut Respa-ratkaisun myötä, sillä autolla saapuvat vieraat voivat kirjata rekisterinumeronsa suoraan järjestelmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Uusia palveluja ja nopea reagointia

Vieraat voidaan kirjata järjestelmään myös etukäteen, jolloin vierailija voi ilmoittautua saapuneeksi kätevästi QR-koodilla. Outotecin kiinteistöjohtaja Erkko Malinen kertoo, että koodilla kirjautuminen antaa vierailijoille hyvän fiiliksen ja kuvan yrityksestä. Lisäksi pian käyttöön saatavan uuden palvelun ansiosta henkilöt voidaan kirjata vieraiksi automaattisesti kalenterikutsujen kautta. Palvelun käyttöönoton jälkeen Malinen uskoo, että Respa-ratkaisu palvelee heitä vielä entistä tehokkaammin. Malinen on ollut tyytyväinen myös Systamin palveluun. Henkilökunta on nopeasti tavoitettavissa ja Respa-ratkaisua on kehitetty yksilöllisesti Outotecin tarpeiden mukaisesti.


Ratkaisumme Outotecillä

Systam Respa Vierailijahallinta

PALVELUT:
– RespaManager webpalvelu vierailijaliikenteen hallintaan ja seurantaan
– Automaattiset viestit vierailupolun jokaisessa vaiheessa. Sisällöt asiakkaan muokattavissa.

LAITTEET:
– Systam Respa Prestige – Moderni itsepalvelupääte sisäisellä vierailijakorttien tulostimella.

INTEGRAATIOT:
– Kalenteri-integraatiolla vierailujen ennakkoilmoittaminen käy vaivattomasti samalla, kun vieraalle lähetetään palaverikutsu.