33 Sisu Akselit Oy | Systam Oy - Parempi vierailukokemus turvallisemmin ja tehokkaammin
Sisu Axles
← Takaisin listaukseen

Sisu Akselit Oy

Sisu Akselit Oy:llä haluttiin kehittää tapaa vastaanottaa vierailijoita sekä seurata tarkemmin kiinteistön vierailijaliikennettä. Yritys päätyi Systam Respa – ratkaisuun sen ominaisuuksien ja helpon käytön sekä nopean käyttöönoton takia. Suoraan sisäänkäynnin yhteyteen ei ollut mahdollisuutta rakentaa suurikokoista aulapistettä, jolloin ratkaisu tuli saada kompaktissa koossa.

Kohde

Sisu Axles

Sisu Akselit Oy on Marmon Highway Technologiesin (MHT) omistama yritys, joka on osa Berkshire Hathaway yhtiötä ja toimii maailmanlaajuisesti raskaan kuljetuskaluston laite- ja palvelutoimittajana.Sisu Akselit valmistamia raskaita voimansiirtokomponentteja toimitetaan maailmanlaajuisesti vaativiin olosuhteisiin ja useisiin erilaisiin ajoneuvosovelluksiin. Liiketoiminta-ajatus perustuu maailmanlaajuisiin niche-markkinoihin. Räätälöidyt erikoistuotteet ja applikaatio-osaaminen ovat toiminnan avainsanoja. Liiketoimintayksikkö ja kaikki siihen liittyvät toiminnot sijaitsevat Hämeenlinnassa.

http://www.sisuaxles.com

Ota yhteyttä

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Systam Respa -ratkaisuun. Myös vierailijat ovat ottaneet palvelun hyvin myönteisesti vastaan ja olemme samalla saaneet luotua selkeän toimintamallin henkilöstölle. Respa on toiminut ongelmitta ja käyttöönottaminen sujui mutkattomasti

Sisu Akselit Oy:n toimitusjohtaja Matti Tuominen

Joustava vastaanotto suurillekin ryhmille

Osa Sisu Akseleiden vierailijoista saapuu isoissa ryhmissä. Esimerkiksi opiskelijaryhmissä ei aina ole tarpeellista kerätä kaikkien vierailijoiden tietoja vaan riittää, että ryhmän johtaja rekisteröityy henkilökohtaisesti ja muille luodaan ryhmän johtajan nimellä varustettu yleinen vierailijakortti. Näin rekisteröityminen myös suuremmalla ryhmällä käy ripeästi. Lähtiessä vierailijat kirjataan ulos, jolloin voidaan reaaliaikaisesti seurata keitä kiinteistössä on.

Tiedot päivän vierailijoista näytöillä

Vierailusta halutaan luoda Sisu Akseleiden vierailijoille mahdollisimman myönteinen kokemus. Isännät kirjaavat tiedot vierailijoista palveluun, jolloin ilmoittautuminen Respa-ratkaisulla onnistuu mahdollisimman helposti. Lisäksi odotetut ja saapuneet vierailijat näytetään ulkoisilla näytöillä kiinteistössä. Vierailijat tuntevat itsensä tervetulleiksi ja samalla myös henkilökunta pystyy paremmin varautumaan vierailijoihin.